„A fost bolnavă, nu a mai rezistat!” Minodora a fost îngenuncheată de durere după moartea mamei sale

„A fost bolnavă, nu a mai rezistat!” Minodora a fost îngenuncheată de durere după moartea mamei sale
„A fost bolnavă, nu a mai rezistat!” Minodora a fost îngenuncheată de durere după moartea mamei sale

Minodora a găsit puterea să vorbească despre drama prin care a trecut.

Invitată în platoul Teo Show, Minodora a vorbit despre pierderea pe care a suferit-o: mama sa a trecut în lumea celor veșnice.

Deși Minodora se simte îngenuncheată de durere, nimeni nu a știut că artista trece prin asemenea momente, deoarece atât pe rețelele de socializare, cât și la evenimentele la care era invitată să cânte și de la care nu a lipsit, artista nu a dat de bănuit nicio secundă că trece printr-o adevărată dramă.

Mai mult decât atât, întotdeauna afișa aceeași atitudine veselă și plină de viață care o caracterizează.

Mama Minodorei a murit în data de 12 august

Citește si: Minodora arată demențial! Cum arată după ce a slăbit 20 de kilograme în 4 luni și și-a schimbat culoarea părului

Minodora

Minodora a ținut timp de 6 săptămâni ascuns faptul că mama sa a murit.

Femeia și-a dat ultima suflare în data de 12 august.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Femeia a avut multiple complicații care au făcut-o să piardă lupta cu viața. Cu lacrimi în ochi, Minodora a vorbit despre multiplele boli de care suferea mama ei „Mama a suferit de un diabet grav de un an de zile, de 25 de ani.

Diabetul atacă foarte mult, mai ales că era și pe insulină. Atac cerebral, un infarct la intestinul subțire, mai mult complicații. A fost depistat, dar nu intervenit la timp, deși era în spital. Da, exista o șansă, dar nu și-au asumat cei de la spital. Nu știau diagnosticul, deși mama țipa de durere la stomac. Calmante și nu s-a intervenit. Am luat-o de la spitalul respectiv. Ea a fost salvată după ce acest infarct la stomac, însă diabetul, după o lună de zile a făcut din nou infarct în mijlocul creierului.
Mă recunoștea, dar nu mai putea să vorbească.”,
a povestit Minodora în platoul Teo Show.

Ce i-a spus mama Minodorei înainte să-și dea ultima suflare

Citește si: Minodora, mesaj dur: ”Puneți mâna și munciți, dacă vreți să aveți ”banii” Minodorei!”

Mama Minodorei a murit

Deși trecea printr-o adevărată dramă, vedeta nu a încetat să se ducă la concerte și să-i bucure pe alții cu talentul și energia sa caracteristică.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mai mult decât atât, chiar în momentul în care mama ei a murit, Minodora se afla pe scenă și cânta.

Astfel, artista a mărturisit care a fost ultima dorință a mamei sale „ Minodora, tu trebuie să-ți faci meseria. Chiar și în momentul în care nu mai sunt, faci ce trebuie făcut și dacă imediat după ai de cântat, te duci și cânți, să nu aud că nu mergi să cânți! ”, a mărturisit artista.

Astfel, Minodora a respectat ultima dorință a mamei sale și a reușit să-i facă pe alții să se simtă bine chiar și în momentele în care ea însăși se simțea la pământ.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Greul abia acum începe” Mama Oanei Roman, în stare gravă de sănătate

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies