A fost descoperit elixirul tineretii! Are insa un efect advers teribil!

A fost descoperit elixirul tineretii! Are insa un efect advers teribil!
A fost descoperit elixirul tineretii! Are insa un efect advers teribil!

Cercetatorii au inceput investigarea proprietatilor unei proteine numite NAD, responsabila pentru productia de energie din corp.

 

Oamenii de stiinta din Statele Unite au descoperit un compus natural regasit in avocado, in broccoli si in castraveti care are importante proprietati anti-imbatranire asupra soarecilor, si este foarte posibil ca acest efect sa il aiba si asupra oamenilor. Au inceput si testele pe oameni.
Cercetatorii au afirmat ca, in cazul soarecilor de varsta avansata care au consumat acest compus, acesta a avut un efect benefic.
Nivelul activitatii fizice a crescut, densitatea oaselor si a muschilor s-a imbunatatit, sistemul imunitar a avut performante marcante, iar vederea lor a fost, de asemenea, imbunatatita.
Cu toate acestea, aceasta proteina creste riscul aparitiei celulelor canceroase. Multe tumori au capacitatea de a aduna aceste proteine si, astfel, cresterea cantitatii din organism a acestor proteine poate provoca aparitia cancerului.
Sursa

Oamenii de stiinta din Statele Unite au descoperit un compus natural regasit in avocado, in broccoli si in castraveti care are importante proprietati anti-imbatranire asupra soarecilor, si este

foarte posibil ca acest efect sa il aiba si asupra oamenilor. Au inceput si testele pe oameni.

Cercetatorii au afirmat ca, in cazul soarecilor de varsta avansata care au consumat acest compus, acesta a avut un efect benefic. Nivelul activitatii fizice a crescut, densitatea oaselor si a muschilor s-a imbunatatit, sistemul imunitar a avut performante marcante, iar vederea lor a fost, de asemenea, imbunatatita.

Cu toate acestea, aceasta proteina creste riscul aparitiei celulelor canceroase.
Multe tumori au capacitatea de a aduna aceste proteine si, astfel, cresterea cantitatii din organism a acestor proteine poate provoca aparitia cancerului.

Sursa

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies