A fost diagnosticata cu un cancer rar chiar in ziua in care a nascut! Ca sa aiba sanse la viata, ii trebuie un tratament scump!

A fost diagnosticata cu un cancer rar chiar in ziua in care a nascut! Ca sa aiba sanse la viata, ii trebuie un tratament scump!
A fost diagnosticata cu un cancer rar chiar in ziua in care a nascut! Ca sa aiba sanse la viata, ii trebuie un tratament scump!

Până în vara acestui an, Cristina era o tânără fericită. Nu avea la activ nicio problemă medicală serioasă de care să fi ştiut. Avea un soţ iubitor şi o sarcină care trebuia să-i aducă împlinirea.

Cel mai aşteptat moment al soţilor Manea a venit la pachet cu un coşmar. In iulie, în aceeaşi zi în care femeia aducea pe lume, prin cezariană, o fetiţă perfect sănătoasă, aveau să vină, din partea medicilor, primele suspiciuni sumbre în cazul tinerei mămici: metastaze la plămâni şi cap. Şi-a văzut prima oară fetiţa în secţia ATI a Spitalului Judeţean din Piteşti. Din cauza durerilor, n-a putut s-o ţină în braţe decât câteva minute.

Rudele nu i-a spus nimic despre problemele suspectate de medici, în speranţa că după investigaţii amănunţite, acestea vor fi infirmate. 

Ajunsă la Institutul Oncologic Fundeni din Bucureşti, tânăra a fost diagnosticată cu o boală teribilă. Sarcom alveolar de părţi moi, un cancer rar, cu metastaze.  Soţul tinerei e disperat. Bărbatul se chinuie să strângă bani pentru singura terapie care i-ar putea prelungi viaţa Cristinei. Tratamentul care ar putea-o salva pe Cristina costă 70.000

de euro.Până acum, a făcut cinci şedinţe de radioterapie la cap şi în perioada 26-28 septembrie, prima cură de chimioterapie, ambele la Institutul Oncologic Bucureşti.

Este slăbită şi nu poate continua chimioterapia momentan. Şansele sunt minime, boală e evoluată mult, dar ele există. Că să aibă şanse de 30-50% îi trebuie acest tratament scump – Imunoterapie”, spune Adrian Manea (32 de ani), soţul Cristinei.

Pentru cei care vor să întindă o mână de ajutor acestei familii au fost deschise două conturi: CONT LEI: RO80RZBR0000060018026985 deschis la Raiffeisen Bank Piteşti/ titular: Manea Mariana CONT EURO:

RO79RZBR00

Sursa



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

O tânără a murit de cancer la 19 ani, după ce a ignorat aceste simptome!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies