„A fost eliberată de instanță”. Atacatoarea Mirelei Vaida, din nou în libertate

mirela vaida
Mirela Vaida

În urmă cu un an, Mirela Vaida a trecut prin momente șocante, atunci când a fost atacată în direct, de către o femeie. Ulterior, Antoanela a fost internată la Spitalul de Pshiatrie.

Proaspăt întoarsă din vacanță, prezentatoarea TV a aflat că atacatoarea ei a fost eliberată din spital.

Mirela Vaida a trecut prin momente traumatizante

mirela vaida atacata
Mirela Vaida a fost atacată, în urmă cu un an[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „S-a interpretat un pic”. Alexandru Arșinel a părăsit căminul de bătrâni. Ce au decis fiii actorului

Cazul prezentatoarei TV s-a mediatizat, în momentul în care, în timpul emisunii pe care o modera, o femeie dezbrăcată a intrat pe platou.

Antoanela a atacat-o pe Mirela cu bolovani, în timpul transmisiunii live. Atunci, chiar și mașina vedetei a fost distrusă, din cauza pietrelor pe care le-a aruncat femeia.

Atacatoarea Mirelei Vaida, văzută în apropierea platourilor de filmare

mirela vaida atacatoarea in libertate
Mirela Vaida se teme pentru viața ei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ce ingredient îți scurtează viața. Este foarte des folosit în bucătărie

În urmă cu o zi, imediat după ce s-a întors din concediu, Mirela Vaida le-a povestit telespectatorilor, că din nou trăiește în stres. Se pare că prezentatoarea TV este terifiată, deoarece femeia care a atacat-o, a fost văzută din nou, pe lângă platou. Așadar, Mirela se teme pentru viața ei.

În momentul în care am venit azi la muncă am primit informația de la domnul portar că Antoanela e liberă, e văzută pe aici.

M-a rugat domnul, dacă se poate, să-mi parchez mașina în altă parte ca să nu mi-o spargă din nou. Ea a fost eliberată de instanță ca și cum s-a vindecat, iar dacă e vindecată, e liberă să facă ce vrea, se presupune că nu va mai veni, așa cum s-a mai presupus o dată, în urmă cu un an, că nu va mai veni, și totuși s-a întors.”, a
explicat Mirela Vaida.

„Mă uit bine de zece ori” Ce a declarat Mirela Vaida

atacatoarea mirelei vaida
Atacatoarea Mirelei Vaida este din nou liberă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Interesul este al tuturor” Elena Udrea a vorbit despre munca în penitenciar

Mai mult, Mirela a povestit că în tot acest timp, a fost foarte precaută. Vedeta se simțea în pericol nu doar pe platourile de filmare, acolo unde a avut loc incidentul, ci și în diverse locuri pe care le frecventa.

Acum, starea de neliniște a Mirelei s-a agravat, deoarece atacatoarea este din nou liberă. Prezentatoarea este indignată de faptul că Parchetul a considerat că fapta nu se încadrează în tentativă de omor, iar Antoanela a fost eliberată.

„Problema nu e la ea, problema e să am eu tot timpul niște ochi la spate și să mă uit bine de zece ori când ies de pe poarta serviciului, când plec, când ies cu copiii, când îmi parchez mașina…”, a

mărturisit Mirela Vaida, în timpul emisiunii.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Gimnastica minţii revine în casele românilor!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies