A fost emis COD GALBEN de ploi torenţiale, grindină şi vijelii

A fost emis COD GALBEN de ploi torenţiale, grindină şi vijelii
A fost emis COD GALBEN de ploi torenţiale, grindină şi vijelii

Meteorologii au emis luni dimineaţă noi avertizări de fenomene meteo periculoase. Potrivit ANM, furtunile vor afecta aproape întreaga ţară.

Meteorologii anunță instabilitate atmosferică în aproape toată țara, fiind prognozate ploi torențiale, vijelii și căderi de grindină până luni noaptea.

Citeste si: Soția s-a trezit noaptea și i-a cerut să facă amor, dar bărbatul a refuzat-o, spunându-i că e obosit. Ce i-a făcut femeia timp de 18 luni, în fiecare zi, fără încetare

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN

Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică
Interval de valabilitate: 10 iunie, ora 12 – 10 iunie, ora 23
Zone afectate: conform textului și hărții

În sudul, estul și local în centrul țării și la munte vor fi intervale cu manifestări de instabilitate atmosferică.

Astfel, se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși local 20...25 l/mp, iar izolat 40...50 l/mp.

Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp, iar pe arii restrânse 35...40 l/mp. Fenomenele vor fi mai frecvente în timpul după-amiezelor și serilor.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies