“A fost fabulos!” Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu, dezvăluiri despre povestea lor de dragoste

“A fost fabulos!” Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu, dezvăluiri despre povestea lor de dragoste
“A fost fabulos!” Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu, dezvăluiri despre povestea lor de dragoste

Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu au dat un interviu de senzație jurnaliștilor de la Wowbiz.ro și au discutat deschis, în exclusivitate, despre povestea de iubire pe care au trăit-o în urmă cu mulți ani.

Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu au discutat, în exclusivitate, despre povestea de iubire pe care au avut-o când erau tineri. Faimoasa impresară și politicianul au făcut destăinuiri de senzație și au recunoscut tot ce s-a întâmplat între ei, cum au început relația pe care au avut-o acum aproximativ 30 de ani și de ce a luat sfârșit.

Citește și: Sarah, apariție de senzație la ziua mamei sale, Anamaria Prodan! S-a afișat cu decolteu până la buric

Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu, dezvăluiri despre povestea lor de dragoste[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: „Nu se poate păstra balanța.” Anamaria Prodan, despre motivul care a dus la ruptura de Laurențiu Regehcampf

Anamaria Prodan a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani, și a hotărât să își sărbătorească ziua de naștere alături de bunul său prieten, Codrin Ștefănescu. Jurnaliștii WOWbiz.ro au fost prezenți la petrecere i-au luat vedetei un interviu de senzație, iar pe parcurs s-a alăturat și Codrin Ștefănescu.

În prezent, pe cei doi îi leagă o prietenie strânsă, fiind și parteneri pe scena politică, însă despre relația amoroasă dintre Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu nu se știu prea multe informații. Celebrul politician a dezvăluit că a format un cuplu cu aceasta la "40 de întrebări" cu Denise Rifai, unde a făcut dezvăluiri în premieră despre povestea lor de dragoste.

Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu au vorbit despre povestea lor de dragoste

În urmă cu aproape 30 de ani, așa cum au menționat cei doi, Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu au avut o relație. Mama politicianului a îndrăgit-o extrem de mult pe Anamaria, în timp ce Codrin Ștefănescu a fost pentru Ionela Prodan ca fiul pe care nu l-a avut niciodată.

"Nu mai spun cum ne-am întâlnit", a declarat Codrin Ștefănescu, însă a mărturisit un episod spumos din timpul relației lor.

Politicianul a povestit, în exclusivitate, un moment ce s-a petrecut chiar în casa Ionelei Prodan, atunci când Anamaria a mers împreună cu mama lui să-l caute.

"Pot să vă povestesc un moment, în care Anamaria cu portavocea, cu mama mea lângă a venit acasă la Ionela Prodan, o vilă superbă acolo pe Dacia. Eu eram acasă la Ionela Prodan și pe la ora 02:00 dimineața, ea fiind vedetă, vine la noi și se aude de la poartă strigând la portavoce: <<Mama, lasă-l pe nenorocitul și pe golanul să iasă din casă că se ascunde

de mine>> Ea fiind cu mama mea lângă ea și mama vorbind și ea la portavoce cu Anamaria. Mama îi spune: Ionela, lasă-l pe Codrin să iasă. Ionela iese la balcon și spune: Nu te recunosc, te-au schimbat la spital! Nu ești fata mea. Eu fiind, alături de Ionela Prodan pe balcon. A fost fabulos. Noi avem o tinerețe foarte zbuciumată și foarte specială așa cum nu au mulți",
a mărturisit Codrin Ștefănescu, în exclusivitate pentru WOWnews.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Eu am nevoie de un astfel de bărbat.” Anamaria Prodan, despre a treia căsătorie

Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu, dezvăluiri despre povestea lor de dragoste[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: “Când a venit acasă, plângea și jura.” Anamaria Prodan, dezvăluiri despre cum a aflat despre relația lui Laurențiu Reghecampf cu actuala lui parteneră de viață

Deși relația dintre cei doi a luat sfârșit, au rămas buni prieteni și Anamaria Prodan consideră că așa e și firesc ca lucrurile să se întâmple.

"Viața este despre educație și despre ce ai învățat acasă. Cum ar fi fost ca eu și Codrin să nu mai vorbim pentru că nu am rămas împreună", a spus Anamaria.

Motivul despărțirii dintre Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu

Multe detalii despre relația lor de cuplu nu au fost cunoscute, însă în prezent a ieșit la iveală și motivul pentru care au hotărât să se separe. Vedeta a dezvăluit că politicianul era o fire foarte muncitoare, și își dorea să fie încă din acea vreme numărul unu, în timp ce ea voia să mai călătorească și să trăiască viața la maxim.

Anamaria Prodan: "Ne-am despărțit pentru că el învăța foarte mult. De atunci el își dorea să fie numărul unu, iar eu voiam încă să călătoresc."

Codrin Ștefănescu: "Eram ca două săbii foarte ascuțite în aceeași teacă. Am rămas ca frate și soră și ne iubim foarte mult și pentru mine este sora pe care nu am avut-o niciodată în viață", au spus cei doi.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: “Ar trebui să-i fie jenă.” Anamaria Prodan, cea mai importantă victorie în instanță! Dorința impresarei a fost împlinită

Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu, dezvăluiri despre povestea lor de dragoste[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: „Când o văd pe mama plângând, parcă mă rupe!” Sarah Prodan vorbește cu lacrimi în ochi despre mama sa

Codrin Ștefănescu și Anamaria Prodan și-au sărbătorit ziua împreună

Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu și-au serbat ziua unul lângă celălalt, într-un restaurant din București, acolo unde au avut aproape 250 de invitați. Așa cum procedează orice bărbat cu maniere, politicianul i-a adus vedetei un buchet de trandafiri, dar și un cadou foarte special.

"Cadou de la mine are o icoană. Îi trebuie, pri câte a trecut", a spus Codrin Ștefănescu, în exclusivitate.

Anamaria Prodan i-a făcut și ea un cadou extrem de special colegului său de partid, mai exact, un ceas de lux.

"Eu i-am luat un ceas de politician!", a mărturisit și impresara.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Eu am nevoie de un astfel de bărbat.” Anamaria Prodan, despre a treia căsătorie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies