”A fost mereu lângă mine și așa va fi mereu.” Georgiana Lobonț, declarație de dragoste pentru soțul ei, Rareș Ciciovan

”A fost mereu lângă mine și așa va fi mereu.” Georgiana Lobonț, declarație de dragoste pentru soțul ei, Rareș Ciciovan
”A fost mereu lângă mine și așa va fi mereu.” Georgiana Lobonț, declarație de dragoste pentru soțul ei, Rareș Ciciovan

Georgiana Lobonț a postat pe rețelele de socializare o frumoasă declarație de dragoste, dedicată soțului ei. Iată despre ce este vorba!

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan se numără printre cele mai longevive și cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au hotărât să facă pasul cel mare în urmă cu 7 ani, iar din rodul iubirii lor au apărut pe lume doi copii, extrem de iubiți de aceștia. Recent, artista i-a făcut o declarație de dragoste foarte emoționantă soțului ei în mediul online, în descrierea unei fotografii realizate la botezul la care au fost nașii unei fetițe pe nume Victoria Maria, în timp ce aceștia dansau.

Citește și: “Nu dau prea multe detalii.” Georgiana Lobonț, plecată într-o nouă călătorie alături de soțul ei! Ce au găsit la cabana unde sunt cazați

Georgiana Lobonț, declarație de dragoste pentru soțul ei, Rareș Ciciovan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Astfel, pentru a le arăta internauților din mediul online că este o femeie fericită și împlinită atât în căsnicia sa, cât și pe celelalte planuri, a hotărât să posteze un mesaj emoționant dedicat partenerului de viață.

Cu toate astea, în ultimul timp s-a vehiculat în spațiul public numeroase zvonuri despre o posibilă despărțire între cei doi, deși se aflau într-o vacanță în Maldive alături de cei mici și finii lor, Armin Nicoară și Cristina Puican.

Georgiana Lobonț, declarație de dragoste pentru soțul ei, Rareș Ciciovan

Georgiana Lobonț a reușit să închidă definitiv gurile tuturor persoanelor care, în urma declarațiilor controversate despre divorț pe care Rareș Ciciovan le-a făcut acum ceva timp, au fost de părere că artista nu se simte fericită în relația cu soțul ei,

ci doar mimează fericirea. Astfel, îndrăgita cântăreață de muzică de petrecere și-a asigurat admiratorii de pe rețelele de socializare că ea și soțul ei vor rămâne în această formulă până la sfârșitul vieții lor, și că nimeni și nimic nu îi poate separa, deși au existat obstacole pe care au știut să le gestioneze împreună.

„Asta e o poză frumoasă…o las aici ca să rămână pe viață!🤍 Și la rău dar și la bine, a fost mereu lângă mine și așa va fi mereu…soția lui și soțul meu.🙏🏻”

, a scris Georgiana Lobonț în mediul online.

Citește și: „Nașa mi-a dat un mesaj.” Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, certați, după ce artistul a vorbit despre ce s-a petrecut în Maldive

Georgiana Lobonț, declarație de dragoste pentru soțul ei, Rareș Ciciovan[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Nu se pune problema.” Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan nu divorțează

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies