„A fost o separare foarte frumoasă, foarte frumoasă e poate exagerat spus! A fost în termeni foarte ok!” Sore a vorbit despre despărțirea de Mircea Julean

„A fost o separare foarte frumoasă, foarte frumoasă e poate exagerat spus! A fost în termeni foarte ok!” Sore a vorbit despre despărțirea de Mircea Julean
„A fost o separare foarte frumoasă, foarte frumoasă e poate exagerat spus! A fost în termeni foarte ok!” Sore a vorbit despre despărțirea de Mircea Julean

Sore și Mircea Julean au pus capăt relației lor de 8 ani într-o manieră civilizată, cu gândul la binele fiicei lor, Erin.

Sore a anunțat separarea în iunie anul trecut și a discutat despre acest subiect într-un podcast, subliniind că nu a suferit prea mult după despărțire, deoarece simțea că povestea lor de dragoste se consumase și că separarea era inevitabilă.

Citește și: „Trebuie să înțeleg că unele uși se închid pe viață!” Ce reacție au avut foștii parteneri de viață ai Ronei Hartner, după ce au aflat că se luptă cu o boală grea

Sore a vorbit despre despărțirea de Mircea Julean

Cu toate acestea, artista a avut doar cuvinte de laudă pentru fostul ei partener, considerându-l un tată extraordinar. Se pare că relația dintre cei doi fusese deja consumată, iar ambii știau că momentul decisiv va avea loc.

„A fost o separare foarte frumoasă, foarte frumoasă e poate exagerat spus. A fost în termeni foarte ok.

Practic, despărțirea, ruperea, relația fusese consumată și încheiată deja (n.red.: la momentul separării). N-am mai avut ce să sufăr. Dacă a fost ceva, deja fusese, trecuse, se spălase. A fost o separare foarte ok pentru că am reușit să comunicăm foarte bine amândoi în momentul acela. Din momentul acela încoace suntem amândoi foarte echilibrați în creșterea lui Erin. Este realmente un tată extraordinar”, a declarat Sore, în podcastul „Vorba lu Jorge”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cei doi se înțeleg mai bine decât înainte

Artista a mai declarat despre cel cu care și-a petrecut opt ani din viață că relația dintre ei este mult mai bună acum.

„Și are dreptate.

El pentru ea este ireproșabil. Noi astăzi suntem prieteni mai buni decât înainte. Ne înțelegem mai bine decât ne înțelegeam înainte. Așa cum privesc eu, lucrurile sunt mai bine decât erau”, a completat Sore.

Sore a dezvăluit că în prezent este singură și nu are niciun bărbat în viața ei. Se pare că artista ar fi avut o relație de scurtă durată cu Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache.

Sore a trăit o experiență deosebit de tensionată în timpul celor 4 zile de vacanță, deoarece gândurile și inima ei au rămas legate strâns de fiica sa. Artista a făcut atac de panică cu gândul că va fi departe de fiica ei.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Am zis că mâine mă întorc acasă, dar și ce-o să fac atunci când o să fiu plecată o lună, două. M-au luat toate gândurile. Dacă face febră, dacă se întâmplă ceva, dacă ea nu duce bine separarea, dacă, dacă, dacă. N-a fost un atac de panică egoist, gândindu-mă cum o să duc eu separarea, ci cum o să o ducă Erin”, a povestit Sore.

Citește și: „Majoritatea sunt mici că o aluniță. Nu toate se înfig. Mare grijă, cei care le scoateți. Nu le mai rupeți”. Adda a declarat ce sumă a cheltuit pe analizele pentru boala de care suferă



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Adevărul ca o Fata Morgana; Ce se întâmplă în episodul de astăzi din "Secrete de familie", de la ora 20.00, la Kanal D

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies