,,A fost primul om care mi-a făcut prima bucurie când am ajuns în București”. Ce a declarat Romică Țociu despre Viorel Lis

Ce a declarat Romică Țociu despre Viorel Lis
Ce a declarat Romică Țociu despre Viorel Lis

Romică Țociu apreciază tot ceea ce a făcut Viorel Lis pentru el de-a lungul vieții. Actorul a povestit, în cadrul emisiunii ,,40 de întrebări cu Denise Rifai” cât de mult l-a ajutat fostul edil al Capitalei, în momentul în care s-a mutat la București.

Primul om care i-a oferit ajutor actorului a fost Gheorghe Ghiorghiu, alături de care a locuit trei ani, iar în anul 1997 a primit de la Viorel Lis o casă pe Popa Nan, iar Cornel Palade pe Decebal.

Citeste si: Oana Lis și-a dus verigheta la amanet. Motivul dureros pentru care a luat decizia

Viorel Lis le-a oferit câte o casă lui Romică Țociu și lui Viorel Lis

Actorul apreciază foarte mult ce a făcut Viorel Lis pentru el și nu poate uita gestul. El a mărturisit că l-ar ajuta cu plăcere și bucurie, deoarece a fost singurul primar din București care a ajutat artiștii. Îi dorește sănătate, îl iubește și l-ar ajuta oricând i-ar cere ajutorul.

"L-aș ajuta. L-aș ajuta cu cea mai mare plăcere și bucurie, pentru că a fost singurul primar din București care a ajutat artiștii.

A fost singurul primar care în momentul când m-a văzut pentru prima dată la Teatrul Constantin Tănase, am fost chemat de dumnealui la o masă, pentru că era o recepție. Și i-am spus că trebuie să ajung repede că stau în gazdă, stăteam în Rahova. Am stat și la Gigi (Gheorghe Gheorghiu), îi mulțumesc, asta rămâne fratele meu toată viața, în momentele cele mai grele m-a ajutat. Și Lis m-a întrebat: păi nu ai casă? Nu.
Mâine să vii la mine să vedem ce putem face. Și de atunci am casa în Popa Nan. Vreau să-i mulțumesc, să-i doresc sănătate, să-i spun că îl iubesc și dacă pot să ajut cu ceva, îl ajut cu mare bucurie. A fost primul om care mi-a făcut prima bucurie când am ajuns în București.",
a declarat Romică Țociu în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Ce a declarat Romică Țociu despre Viorel Lis
Ce a declarat Romică Țociu despre Viorel Lis[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Lovitură dură pentru Viorel Lis, aflat în scaun cu rotile! Nepoții l-au chemat în instanță: "Nu că nu-l ajută nimeni din familia lui, dar are și proces, l-au dat în judecată"

Viorel Lis locuiește într-un apartament modest

În trecut, în presă se specula că Viorel Lis cumpără susținerea artiștilor, deoarece foarte mulți actori, cântăreți și jurnaliști au primit repartiții. În momentul actual, fostul edil al Capitalei locuiește într-un apartament modest și se confruntă cu probleme de sănătate foarte grave.

Romică Țociu a spus despre Viorel Lis că niciodată nu a cerut nimic și consideră că a fost unul dintre cei mai buni primari, iar mulți alți artiști ar putea să confirme acest lucru.

"Nu l-am ajutat în mandat, nu a cerut niciodată ajutorul. Nu am apucat să facem spectacole pentru el, pentru că el a stat foarte puțin la Primărie. Niciodată nu ne-a cerut nimic. Crede-mă că nu a avut niciun avantaj. Lis a fost unul dintre cei mai buni primari și o să mai vină artiști pe aici și o să-ți confirme.", a mai spus Romică Țociu în emisiunea lui Denise Rifai.

Citește și: VIDEO| Criss este noua concurentă care a intrat în „Casa iubirii”! Cine este băiatul care i-a atras atenția- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Viorel și Oana Lis
Viorel și Oana Lis[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Oana Lis, noi dezvăluiri despre relația cu fostul edil al Capitalei: „Mă conectez cu el ca de la suflet la suflet”

 

 


Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

„Să vă rugați pentru el” Viorel Lis are probleme grave de sănătate. Ce a declarat Oana Lis

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Cum va fi înmormântat Viorel Lis. Ce a decis familia edilului

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Șevval sare în ajutorul familiei Eren

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies