A fost supranumită „cea mai urâtă femeie din lume”! Cum arată Lizzie Velasquez acum! E total schimbată

A fost supranumită „cea mai urâtă femeie din lume”! Cum arată Lizzie Velasquez acum! E total schimbată
A fost supranumită „cea mai urâtă femeie din lume”! Cum arată Lizzie Velasquez acum! E total schimbată

Lizzie Velasquez are o poveste impresionantă de viață.

Ea a fost supranumita „cea mai urâtă femeie din lume”. Când a aflat, a trecut printr-o depresie, care, ulterior, a ajutat-o. Ea inspiră acum tinerii din lumea întreagă, iar transformarea ei e una de proporții.

Totul a început la 17 ani când a văzut un fillmuleț cu ea în presa britanică, unde era catalogată drept cea mai urâtă femeie din lume.

„Am fost șocată.

Am plâns nopți la rândul – că adolescență, am crezut că viață mea s-a terminat. Nu am putut să îmi fac curaj să vorbesc cu nimeni despre asta. Nu am spus niciunui prieten, atât de șocată am fost că se întâmplase”, a povestit Lizzie. Cu defecte în zona ochilor și a maxilarului și extrem de slabă, Lizzie Velasquez, acum în vârstă de peste 30 de ani, aproape că nu mai ieșea din casă, din cauza acestor prejudecăți și a etichetărilor pe marginea modului în care arată.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Lizzie a decis să trăiască în izolare până de curând, când a decis să depășească aceste bariere și să spună povestea ei tuturor. Chiar dacă transformarea ei este una spirituală, și nu fizică, Lizzie este extrem de împăcată în prezent cu propria-i persoană. Ea a devenit o voce a persoanelor abuzate și chiar este protagonista unui documentar de 78 de minute intitulat „O inimă vitează: povestea lui Lizzie Velasquez', în

care își spune povestea.

Cum a devenit Lizzie Velasquez celebră

Producția a rulat la festivalul de film South by Southwest, unde a fost un real succes, ridicând sala în picoare. Filmul documentează eforturile ei în campania împotriva abuzurilor, eforturi care au inclus lobby-ul făcut la guvernul american pentru susţinerea unui proiect de lege în acest sens. Lizzie ţine în prezent conferinţe pe tema abuzurilor şi are un canal Youtube cu 300.000

de abonați.

Cazul lui Lizzie a devenit celebru în urmă cu aproximativ 10 ani, când făptura ei firavă și trăsăturile fizice deloc obișnuite, din cauza unei boli de care suferă, au devenit subiect de presă.

Fata cântărește numai 27 de kilograme, însă nu este deloc anorexică, ba chiar, mănâncă o dată la un sfert de ora și acumulează în jur de 8.000 de calorii pe zi – cam cât patru fete de vârstă ei.

Această suferă de o maladie rară care o macină și nu-i permite să se îngrașe. Alte două persoane mai suferă de acest sindrom în întreaga lume, fiind o afecțiune despre care lumea medicală nu știe prea multe.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Lavinia Pîrva de nerecunoscut la doar o lună după naştere

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies