„A fost un mare șoc și nici nu am știut ce să zic.” Dinu Maxer, șocat de comentariul fostului socru la adresa sa! Ce mesaj i-a transmis tatăl Deei artistului în privat, după ce l-a numit fițos?

„A fost un mare șoc și nici nu am știut ce să zic.” Dinu Maxer, șocat de comentariul fostului socru la adresa sa! Ce mesaj i-a transmis tatăl Deei artistului în privat, după ce l-a numit fițos?
„A fost un mare șoc și nici nu am știut ce să zic.” Dinu Maxer, șocat de comentariul fostului socru la adresa sa! Ce mesaj i-a transmis tatăl Deei artistului în privat, după ce l-a numit fițos?

Dinu Maxer a făcut public mesajul pe care l-a primit de la fostul socru, în direct.

În urmă cu câteva zile, tatăl Deei Maxer a stârnit numeroase controverse în mediul online, atunci când, la o postare de a brunetei, o internaută a i-a adresat acesteia un comentariu răutăcios. Sătul de comentariile răutăcioase adresate fiicei sale, fostul socru al lui Dinu Maxer, pe lângă cuvintele dure adresate internautei, a făcut referire la artist ca fiind fițos și „chinul vieții” familiei sale. Astfel, părintele Deei a mărturisit că se bucură de faptul că fiica sa a scăpat de acesta.

Ulterior, acuzațiile pe care fostul socru le-a lansat au ajuns și la urechile lui Dinu Maxer, care s-a simțit nevoit să explice acest comportament.

Dinu Maxer a făcut public mesajul pe care l-a primit de la fostul socru

Citește și: „A scăpat de chinul vieții ei și al nostru.” Tatăl Deei Maxer iese la atac! Bărbatul și-a apărat fiica în mediul online. Ce a spus despre Dinu Maxer i-a lăsat fără cuvinte pe internauți

Dinu Maxer, șocat de comentariul fostului socru la adresa sa! Ce mesaj i-a transmis tatăl Deei artistului în privat, după ce l-a numit fițos?
Dinu și Deea Maxer[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Oameni neserioși. Nu am mai pățit asta. Efectiv lumea l-a savurat.” Magdalena Chihaia, dezamăgită de Revelion! Actrița a petrecut noaptea dintre ani alături de Dinu Maxer

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Invitat în cadrul unei emisiuni TV, artistul a făcut precizări cu privire la situația respectivă, mărturisind că a fost șocat să vadă ceea ce fostul socru a putut spune despre el.

Ulterior, Dinu Maxer a precizat că, în ciuda cuvintelor răutăcioase pe care tatăl Deei le-a spus despre el, acesta are în continuare o relație bună cu foștii socri. Mai mult decât atât, tatăl brunetei și-ar fi cerut scuze față de fostul ginere, punând acest gest pe seama faptului că a vrut doar să își apere fiica de răutățile oamenilor.

Pentru mine a fost un mare șoc și nici nu am știut ce să zic.

Eu credeam că am o relație foarte bună cu ei, pentru mine de aia a fost un mare șoc. Probabil nu aș fi apărut să comentez dacă nu ar fi explodat în halul în care a explodat. Puțin deplasat cuvântul ăsta despre mine, adică eu chiar nu sunt fițos.

Am avut atâtea exemple în viață când mă cunoșteau persoane străine și îmi ziceau că sunt diferit decât la televizor.

„Acolo pari îngâmfat”. Sâmbătă i-am dus copiii, am dat noroc cu el, i-am spus la mulți ani și îmi spune în câteva cuvinte că o fană de-a mea din Petrila... a crezut că eu complotez cu asta... Dar de la a ataca pe cineva, la a mă ataca pe mine mi s-a părut o distanță destul de mare.

Am avut o relație cordială, civilizată. N-am băut niciodată cu el.

Când am vorbit despre despărțire, foștii socri nu s-au băgat. Eu consider și acum, pentru că sunt într-o perioadă de acceptare extrem de frumoasă, în care nu am absolut nicio problemă cu Deea sau cu Robert...

Nu pot să îl sun, dar i-am trimis mesajul și mi-a trimis un răspuns în care mi-a zis: „Eu ți-am spus de când ai adus copiii la mine că a luat foc o fană de-a ta.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Nu a fost cu intenție, a fost la nervi, așa cum făceai și tu câteodată și toată lumea te înțelegea și te ierta. Am scăpat-o și eu. să fie luată în bătaie de joc Deea”.

Deea s-a dezis de orice comentariu al tatălui ei de pe net în fața mea, ceea ce iarăși e un lucru civilizat și asumat, deci cu alte cuvinte chinul vieții ei nu am fost.

Nu e atât de rău între noi cum pare, nu vreau să rămână lumea cu impresia că nu ne suportăm. Cu două zile înainte ne-am salutat și probabil peste o săptămână, fiindcă și-a cerut scuze, o să-l salut. ”, a declarat Dinu Maxer, în cadrul unei emisiuni TV.

Dinu Maxer, șocat de comentariul fostului socru la adresa sa! Ce mesaj i-a transmis tatăl Deei artistului în privat, după ce l-a numit fițos?
Dinu Maxer[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Să vedeți cum face bunica turtele ca la țară. Facem Sfânta Cruce! Dumnezeu să o dospească și să o binecuvânteze.” Rețeta de turte a bunicii Gherghina de pe TikTok

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies