„A fost un semn!” Mihai Neșu, despre minunea trăită imediat după ce s-a întors de pe Muntele Athos!

„A fost un semn!” Mihai Neșu, despre minunea trăită imediat după ce s-a întors de pe Muntele Athos!
„A fost un semn!” Mihai Neșu, despre minunea trăită imediat după ce s-a întors de pe Muntele Athos!

Mihai Neșu a vorbit despre cum i s-a schimbat viața după ce s-a întors de pe Muntele Athos.

Mihai Neșu, în vârstă de 40 de ani, are o poveste de viață de-a dreptul emoționantă. Fostul jucător de fotbal a trecut în anul 2011 prin cea mai grea perioadă din viața lui, atunci când, în urma unui accident de pe terenul de fotbal, a ajuns de urgență la spital, acolo unde a fost diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală și a fost operat imediat. 

Mihai Neșu, despre minunea trăită imediat după ce s-a întors de pe Muntele Athos!
Mihai Neșu înainte de accident [Sursa foto: Facebook]

Ulterior, a urmat o perioadă grea pentru sportiv, care a trecut printr-o serie de intervenții și recuperări, ajungând în cele din urmă să recapete control asupra ambelor mâini, dar este încă în imposibilitatea de a se mișca. Trecând prin acest eveniment din viața sa, Mihai Neșu a înființat în anul 2012 o fundație prin intermediul căreia își propune să ajute copiii români cu dizabilități.

Invitat în cadrul podcastului „ Profu' de Sport ”, Mihai Neșu a vorbit despre întâmplarea prin care a trecut imediat după ce s-a întors de pe Muntele Athos.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Voci înlăcrimate ale folclorului românesc. Tragicele povești ale Ileanei Sărăroiu, Mariei Tănase, Mariei Lătărețu și Mărioarei Murărescu

Mihai Neșu, despre minunea trăită imediat după ce s-a întors de pe Muntele Athos!
Mihai Neșu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile.” Ce probleme de sănătate are fiica lui Codin Maticiuc. Actorul a explicat cu ce dificultăți se confruntă Smaranda

Mihai Neșu, donație de mii de euro din partea unui necunoscut

Mihai Neșu, despre minunea trăită imediat după ce s-a întors de pe Muntele Athos!
Mihai Neșu[Sursa foto: Facebook]

Deși a trecut printr-o încercare extrem de grea, Mihai Neșu nu și-a pierdut credința în Dumnezeu și a hotărât să meargă pe Muntele Athos. La scurt timp după ce s-a întors de acolo, fostul fotbalist

a avut parte de o întâmplare neașteptată din partea unui necunoscut, o persoană care, simte el, a fost trimisă de Dumnezeu.

Sunt oameni care ne mai dau și eu donații, care cum pot. Când am plecat de acolo, m-a întrebat un prieten: „Am văzut că ți-a dat cineva bani”. Zic: „Da, mi-a dat 20 de euro”. Și el zice: „Așa puțin? Putea să îți dea mai mult.”

Am zis că o să vină și alți bani. Întâmplarea a fost că imediat ce am venit din Sfântul Munte Athos, a doua zi, a venit cineva la fundație și a zis că vrea să facă o donație. A zis că e foarte mare și că trebuie să mergem la bancă. 100.000 de euro! O persoană fizică și a zis că vrea discreție, dar e de menționat. A fost, practic, un semn !”, a povestit Mihai Neșu.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Nu mă târam pe jos.” Marius Elisei neagă acuzațiile conform cărora ar fi avut probleme cu alcoolul! Care era, de fapt, cantitatea de alcool pe care fostul soț al Oanei Roman o consuma zilnic?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies