A început divorțul fiului lui Ilarion Ciobanu! Ioachim, chemat în instanță de soția lui! Cei doi au împreună o fetiță EXCLUSIV

A început divorțul fiului lui Ilarion Ciobanu! Ioachim, chemat în instanță de soția lui! Cei doi au împreună o fetiță EXCLUSIV
A început divorțul fiului lui Ilarion Ciobanu! Ioachim, chemat în instanță de soția lui! Cei doi au împreună o fetiță EXCLUSIV

Fiul regretatului actor Ilarion Ciobanu a început oficial procesul de divorț cu soția lui, Nicoleta.

Ioachim, fiul regretatului actor Ilarion Ciobanu, divorțează de soția lui, Nicoleta. Procesul de divorț a fost înregistrat la Judecătoria Sectorului 1 pe 20 iulie, însă primul termen nu a fost fixat, în acest moment magistrații fiind în vacanță. Nicoleta este cea care a cerut divorțul de Kim, așa cum îl cunosc prietenii pe fiul lui Ilarion Ciobanu.

Nicoleta și Kim au avut o relație de aproape 15 ani și au împreună o fiică.

Cei doi locuiesc însă separat de ceva vreme. Apropiații spun că cei doi nu se mai înțelegeau de ceva vreme și fiecare își trăia propria viață. Kim este regizor și actor, în timp ce Nicoleta și-a deschis o școală de actorie.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare! Ce s-a întâmplat în urmă cu șapte zile pe barcă, în luna de miere, de s-a întors Bianca în țară fără inelul de la Alex Bodi? De ce a ajuns vedeta și imediat la spital? EXCLUSIV

Citeste si: Celebrul astrolog Roxana Luşneac îţi spune care sunt zodiile alături de care vei avea o viaţă de vis! Veţi simţi chimia din primul moment! EXCLUSIV!

Citeste si: What’s Up, declarație de dragoste pentru Simina! Cum a apărut la ușa ei

Cenușa lui Ilarion Ciobanu, aruncată în Marea Neagră de fiul său

Ioachim are 40 de ani și este fiul marelui actor Ilarion Ciobanu provenit din cea de-a treia căsătorie a acestuia cu Marion Ciobanu. El a moștenit de la tatăl său pasiunea pentru film iar în 2008, după moartea acestuia, i-a îndeplinit ultima dorițnă aruncându-i cenușa în Marea Neagră (Ilarion Ciobanu s-a născut în Tighina și a copilărit la Cosntanța).



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies