„A început să urle și să tragă de haine!” Florența Marin a făcut dezvăluiri neașteptate. Ce a spus despre scandalul cu Paula Iorga

„A început să urle și să tragă de haine!” Florența Marin a făcut dezvăluiri neașteptate. Ce a spus despre scandalul cu Paula Iorga
„A început să urle și să tragă de haine!” Florența Marin a făcut dezvăluiri neașteptate. Ce a spus despre scandalul cu Paula Iorga

Leo Iorga a trăit o poveste de dragoste intensă cu două femei în ultima parte a vieții sale: soția sa, Paula Iorga, și fosta lui impresară, Florența Marin, pentru care ar fi dorit să divorțeze.

 La trei ani și jumătate de la moartea solistului, Florența Marin a acordat un interviu în exclusivitate, vorbind despre iubirea ei pentru Leo, care continuă și dincolo de moarte, și despre scandalul cu Paula Iorga.

Citește și: Leo Iorga, momente cumplite: ”Acum o săptămână, a primit vestea recidivării tumorii la singurul plămân rămas”

Florența Marin a făcut dezvăluiri neașteptate
Florența Marin a făcut dezvăluiri neașteptate[Sursa foto: Facebook]

Cum a devenit Florența Marin impresara lui Leo Iorga

La cererea lui Leo Iorga, Florența Marin a devenit impresara Trupei Pact, grup muzical din care făcea parte și cântărețul.

„În 2012, nu se mai știa nimic de Leo, eu l-am readus pe marile scene, iar el a murit vedetă. Nu vreau să mi se ridice vreo statuie. Acum mă ocup de trupa ”Schimbul 3”, nu mi s-a mai dat voie să mai folosesc numele de Pact, înscris de mine, pe numele lui Leo.

Am reluat cu Schimbul 3, trupa pe care Leo și Adi au format-o în 1996, când au plecat de la Compact. Lucrez în lumea asta artistică, dar sunt pretențioasă, le cer instrumentiștilor să studieze, să cânte impecabil hit-urile trupei. Nu pot fi un executant al unor lucruri care nu se fac cum trebuie. Există public pentru fiecare gen muzical. Am multe proiecte, concerte, iar în luna iunie voi face parte din juriul Premiilor Radar de Media, un eveniment muzical foarte mare”, a spus Florența Marin pentru playtech.

Florența Marin a făcut dezvăluiri neașteptate
Florența Marin a făcut dezvăluiri neașteptate[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Florența Marin și Leo Iorga au locuit împreună timp de 4 ani, ca iubiți

Florența Marin a discutat despre o perioadă în care ea și Leo Iorga au trăit o poveste de dragoste fără probleme și fără controverse. Cei doi au locuit împreună timp de patru ani, din 2012 până în 2015, iar pentru ea, Iorga a fost imaginea completă a unui bărbat care iubește.

„Am locuit împreună, timp de patru ani, din 2012 până prin 2015, eu am fost însoțitorul lui Leo și la spital, nu era trecută Paula. Așa a vrut el, nu l-a obligat nimeni. Ce am iubit la Leo Iorga? Pentru mine, Leo a fost imaginea completă a unui bărbat care iubește, respectă și protejează o femeie. Artiștii care au expunere au și mai multe căsnicii, artiștii sunt expuși unor tentații.

Unii sunt predispuși să aibă mai multe iubite.Din toate poveștile pe care eu le-am preluat de la toată lumea, prieteni și artiști, am aflat că Leo a avut foarte multe relații extraconjugale. Paula a fost soția lui, iar eu am fost singura iubită cu care el a locuit, cu care s-a afișat în lume. El și-a asumat relația, încă de la început. Mi-a oferit în dar multe lucruri dragi, simbolice, îmi făcea niște cadouri extraordinare, nu valoroase, ci de suflet.
A fost o perioadă foarte frumoasă. După aceea, pentru că au apărut atât de multe probleme și scandaluri, și cu Paula și cu copiii lor, iar Leo nu mai putea face față, din cauza bolii, la tot acest joc, am zis că e mai bine pentru el să fie alături de familie. Nu mai voiam să fie supus la aceste scandaluri imense”.

Potrivit dezvăluirilor Florenței Marin, Leo Iorga ar fi dorit să divorțeze de soția sa Paula și, de fapt, au făcut o înțelegere în acest sens.

Conform acesteia, Paula urma să primească întreaga avere pe care o agonisise în timpul vieții lor împreună, iar Leo ar fi rămas astfel liber.

„Leo era în divorț cu Paula, începuseră și actele de divorț, dar ea, după ce Leo s-a mutat cu mine, nu a mai vrut divorțul. El îi dăduse tot, a rămas doar cu o mașină. Noi doi am luat-o de la zero, de la lingură.Nu a mai avut loc divorțul și toate au rămas la ea. După prima operație a lui Leo, a venit fiul lor și mi-a zis că îi ia mașina din fața blocului pentru că nu mai poate conduce. I-a cerut până și cheile mașinii. I-au luat tot atunci lui Leo”, a mai spus ea.

Florența Marin a avut o altercație cu Paula Iorga la spital

Florența își aduce aminte de dificultățile pe care le-a întâmpinat cu Paula Iorga în timpul relației sale cu Leo Iorga.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

În noiembrie 2013, a avut loc o altercație între Florența și Paula Iorga la spitalul Baltazar, când lui Leo i s-au descoperit metastaze cerebrale. Paula a provocat-o și a început să îi tragă de haine. Ulterior, după prima operație a lui Leo din mai 2014, Florența a ajuns primul la etaj și a fost prima persoană pe care Leo a văzut-o. Paula i-a reproșat ulterior că l-a forțat pe Leo să cânte, dar toți banii s-au dus în tratamentele lui Leo.

„Am avut cu Paula o altercație, în noiembrie 2013, când lui Leo i s-au descoperit metastazele cerebrale. Eram la Spital, la Baltazar, pe hol, Leo era la analize, eu îl așteptam cu hainele lui în brațe. Brusc, a apărut Paula Iorga, din spate, se întâmpla faza aceasta, undeva, la subsol. Paula a început să-mi tragă de haine și să urle: „Cine ești tu?”. Am tras-o și eu afară de acolo, spre lift, și i-am zis: „Termină, stai potolită și calmează-te, nu vreau circ!”. A înțeles, s-a liniștit Asta se întâmpla înainte de operația lui Leo, din 9 mai 2014. Atunci a fost prima operație, pe creier, controversată și destul de riscantă. Operația a durat cam două ore. Eram în hol, venise și familia lui, stăteam separați. Apoi, am avut un instinct, m-am urcat în lift și am ajuns la etaj, chiar în momentul în care Leo ieșise din operație. Am fost prima persoană pe care a văzut-o. Paula mi-a reproșat că l-am forțat pe Leo să cânte, ca să câștigăm bani. Păi, toți banii s-au dus în tratamentele lui Leo”, a mai adăugat aceasta.

Citește și: Veste bună pentru româncele cu pensii sub 1700 de lei! Vor primi ajutoare de la stat

Florența Marin a făcut dezvăluiri neașteptate
Florența Marin a făcut dezvăluiri neașteptate[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

A murit Leo Iorga! Doliu uriaş în România!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies