”A înjosit toată generația tânără.” Ce replici acide și-au aruncat Armin Nicoară și fratele Andrei, Săndel Mihai, în spațiul public

”A înjosit toată generația tânără.” Ce replici acide și-au aruncat Armin Nicoară și fratele Andrei, Săndel Mihai, în spațiul public
”A înjosit toată generația tânără.” Ce replici acide și-au aruncat Armin Nicoară și fratele Andrei, Săndel Mihai, în spațiul public

Săndel Mihai, și Armin Nicoară și-au aruncat cuvinte grele în mediul online. Iată care este motivul!

Armin Nicoară este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți saxofoniști de la noi din țară. Vedeta se bucură de o carieră muzicală de succes, însă nici Săndel Mihai, fratele Andrei Măruță, nu o duce rău. Recent, saxofonistul a publicat pe rețelele de socializare un videoclip în care cânta la acordeon, iar fratele Andrei a simțit să reacționeze, fiind de părere că artistul doar mimează.

După ce filmulețul a devenit viral, Armin Nicoară a strâns un număr mare de reacții la respectiva postare, însă saxofonistul a reușit să vadă ceea ce i-a spus celebrul acordeonist.

Astfel, acesta i-a răspuns acuzațiilor fără să ezite, moment în care a oferit mai multe explicații. Mai mult decât atât, Armin Nicoară consideră deplasat comportamentul lui Săndel Mihai.

„Măi, fraților, el mimează! Asta face generația nouă! Nu face nimic pe acordeon” , este postarea de la care a început scandalul între cei doi artiști.

Citește și: ”Am reușit să mă eliberez de o traumă.” Armin Nicoară, în lacrimi! Artistul a spus adevărul în fața tatălui său, în direct

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ce replici acide și-au aruncat Armin Nicoară și fratele Andrei, Săndel Mihai, în spațiul public[Sursa foto: Instagram]

Armin Nioară, răspuns în urma acuzațiilor lui Săndel Mihai

Așadar, Armin Nicoară nu a mai stat pe gânduri și i-a oferit o replică colegului său de cântec. Saxofonistul a susținut faptul că nu este singurul deranjat de situație, deoarece Săndel Mihai a jignit o întreagă generație, nu doar pe el. Totodată, artistul a mărturisit că nu-i înțelege comentariul deoarece, în urmă cu câteva luni, acesta îi aprecia muzica.

„Sunt foarte supărat pe comentariul colegului meu de cântec. Nu mă așteptam să mă înjosească pe mine și, din câte am văzut în acel comentariu, a înjosit toată generația tânără. Sincer să spun, nu mă așteptam pentru că anul trecut de Revelion am stat împreună la filmări. Chiar eram cu Georgiana Lobonț și cu Claudia și ne-a întrebat cum reușim să fim așa de activi pe rețelele de socializare.

Ne-a zis că apreciază că suntem așa de activi. Chiar ne-a felicitat pentru tot ceea ce facem.  La o piesă cântată de el, m-a întrebat dacă îmi face plăcerea să vin să fiu acolo, lângă el, că s-ar bucura foarte tare. Am acceptat cu tot dragul, dar uite că s-a schimbat. Asta este. Eu voi încerca să îmi fac treaba așa cum pot și cum știu. Eu nu cânt pentru muzicanți.
Eu am publicul meu, un public care mă iubește. Încerc să îi distrez așa cum știu și eu. Vreau să îi fac pe toți cei care sunt alături de mine să se simtă bine cu muzica mea. Și chiar dacă nu sunt pe placul unor oameni, eu mă bucur că am câteva milioane de oameni care mă apreciază și asta se vede în numărul de vizualizări de pe YouTube”
, este
reacția oferită de Armin Nicoară în exclusivitate pentru  FANATIK.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „E băiat bun, dar în ultima perioadă exagerează.” Georgiana Lobonț, reacție, după ce Armin Nicoară a vorbit despre ea

Ce replici acide și-au aruncat Armin Nicoară și fratele Andrei, Săndel Mihai, în spațiul public[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„E băiat bun, dar în ultima perioadă exagerează.” Georgiana Lobonț, reacție, după ce Armin Nicoară a vorbit despre ea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies