“A întârziat la ziua mea.” Bia Khalifa a făcut lumină în cazul despărțirii de Fulgy! Ce a declarat tânăra în mediul online

“A întârziat la ziua mea.” Bia Khalifa a făcut lumină în cazul despărțirii de Fulgy! Ce a declarat tânăra în mediul online
“A întârziat la ziua mea.” Bia Khalifa a făcut lumină în cazul despărțirii de Fulgy! Ce a declarat tânăra în mediul online

Bia Khalifa a oferit o primă reacție pe rețelele de socializare, după ce s-a speculat faptul că nu mai formează un cuplu cu Fulgy. Iată motivul pentru care fiul Clejanilor nu a fost prezent la ziua ei de naștere!

În urmă cu puțin timp, Fulgy și Bia Khalifa au recunoscut pe platformele de socializare faptul că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cu toate astea, la doar o săptămână după ce și-au oficializat relația, fiul Clejanilor a invitat-o pe creatoarea de conținut pentru adulți să locuiască cu el, făcându-i, ulterior, cunoștință și cu familia sa. Recent, situația a luat o întorsătură destul de bruscă, după ce artistul nu a participat la ziua ei de naștere.

Citește și: ”Spală-te cu benzină.” Bia Khalifa s-a despărțit de Fulgy de la Clejani? Ce postare cu subînțeles a făcut diva

Bia Khalifa a făcut lumină în cazul despărțirii de Fulgy[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Bia Khalifa și Fulgy și-au luat rămas bun?!

După ce au apărut numeroase zvonuri referitoare la despărțirea celor doi îndrăgostiți, Bia Khalifa a declarat, în cadrul unui interviu, care este legătura dintre ea și fiul Clejanilor.

Conform spuselor sale, nu este vorba de nicio despărțire. Motivul pentru care tânăra nu a mai apărut în mediul online cu Fulgy este că a plecat la Bistrița, orașul ei natal, pentru a rezolva câteva acte. În privința petrecerii speciale pentru ziua ei de naștere, diva a dezvăluit că artistul a fost prezent, însă și-a făcut apariția mult mai târziu.

„Peste tot scriu de toate despre mine.

De când mă știu se tot scrie, iar chestia cu Fulgy cum că ne-am despărțit nu e adevărată. Faptul că nu postăm zilnic și poate am și eu treabă, de exemplu acum sunt în Bistrița la mine să-mi fac niște acte, nu înseamnă că ne-am despărțit sau nu știu ce. Suntem bine mersi, stau la el, nu ne-am certat, nu nimic. El a întârziat la ziua mea, a avut ceva treabă, dar eu am fost înțelegătoare, el totuși a fost prezent de ziua mea pentru că el ora 12 noaptea a fost cu mine.
Eu am petrecut cum ar veni tot pe 29 spre 30 noaptea, nu-i ca și cum m-ar fi încălzit că a venit el cu fetele, oricum am invitat foarte multe fete și erau 2-3 băieți acolo”
, a spus Bia Khalifa pentru Spynews.ro.

Citește și: „Mi-a bătut apropouri să ne căsătorim.” Bia Khalifa și Fulgy trec la marele pas? Ce a declarat blondina

Bia Khalifa a făcut lumină în cazul despărțirii de Fulgy[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Bia Khalifa, fotografiată de Fulgy dezbrăcată, printre așternuturi. Tânărul a recunoscut câți bani face diva

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies