A iubit, a inselat si a fost dezamagita! Povestea REALA a Ioanei, in care orice femeie se regaseste: "L-am iubit pe Tudor cu toti porii, pana la durerea fizica"

A iubit, a inselat si a fost dezamagita! Povestea REALA a Ioanei, in care orice femeie se regaseste:
A iubit, a inselat si a fost dezamagita! Povestea REALA a Ioanei, in care orice femeie se regaseste: "L-am iubit pe Tudor cu toti porii, pana la durerea fizica"

Ioana este o prietena, care a dorit sa isi faca povestea cunoscuta, pentru ca toate femeile sa invete din greselile ei.

M-a sunat intr-o zi, in lacrimi, si mi-a cerut sa ne vedem la o cafea. Acolo si-a pus tot sufletul pe tava si mi-a destainuit prin ce trecuse, timp de un an cu Tudor. Mi-a dat acordul sa-i public istorisirea, cu dorinta ca toate femeile care se regasesc sa inevete ceva.

"Era acum un an, o zi de toamna ploioasa. Am iesit de la job si m-am dus la mama sa o vad pe Ana, o lasasem la ea pentru ca era putin racita.

Sotul meu era plecat din tara pentru cateva zile, de aceea ma gandeam ca nu mi-ar strica o dupa-amiaza cu mama si fiica mea. Am cumparat cate ceva, eram grabita pentru ca ploaia era destul de rece si imi era frig. Am intrat in scara blocului, am chemat liftul si am observat ca cineva mi-a deschis usa si mi-a spus poftiti, <>. Am ridicat ochii, am vazut un barbat inalt, putin grizonat, ochii negri si patrunzatori, care imi zambea cu buzele lui pline.
Recunosc ca m-am pierdut pentru cateva clipe si am zis din instinct,. El a suras de data asta cu dintii lui perfect albi si a spus ah, suntem vecini, m-am mutat de curand. Eu nu am mai zis nimic, poate ca prezenta lui impunatoare si parfumul lui, m-au incurcat atat de tare."


Eu deja nu mai aveam rabdare si am intrebat-o, despre el este povestea? El este acel Tudor, care ti-a dat viata peste cap timp de un an? Ioana imi este prietena din copilarie, are 30 de ani, este casatorita de trei ani, sotul ei este
mai mereu plecat din tara si impreuna au o fetita de doi ani. Nu mi-a spus niciodata daca este nefericita in casnicie, insa uneori privirea trista si zambetul fortat o tradau. Ioana a mai luat o gura de cafea, si-a sters  lacrimile si a continuat.

"Da, el este Tudor! Acel Tudor al meu. Crede-ma ce a urmat m-a facut femeie, m-a invatat sa fiu femeie, sa ma descopar la 30 de ani sexual.
Nu te uita asa la mine, da, mi-am inselat sotul, perfect constienta si nu regret nimic, dar deja platesc pentru greselile mele."


O opresc si ii zic sa mergem la mine si sa luam o sticla de vin. Acolo imi putea povesti tot fara perdea si simteam nevoia sa fumez, nu imi venea sa cred ca Ioana chiar isi inselase sotul. Am ajuns acasa si am rugat-o sa imi povesteasca tot pe indelete.


CONTINUAREA POVESTII LUNI, 24 OCTOMBRIE 2016, LA ORA 12:00.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies