A mancat ananas zilnic! Vezi ce s-a intamplat cu sanii ei dupa aceea

A mancat ananas zilnic! Vezi ce s-a intamplat cu sanii ei dupa aceea
A mancat ananas zilnic! Vezi ce s-a intamplat cu sanii ei dupa aceea

Ananasul constituie o sursa bogata de micronutrienti, este sarac in calorii si are proprietati de lupta impotriva unor afectiuni.

Acest fruct trateaza inflamatiile si indigestia, contine compusi anticancerigeni, previne depunerea grasimilor in organism si contine mangan si cupru, care ajuta in cazul bolilor osoase.

Ca sa sara si in ajutorul femeilor, trebuie sa stiti ca ananasul te ajuta in cazul in care ai sanii moi si lasati.

Fumatul, consumul de bauturi alcoolice si de cafea pot amplifica aceasta problema, dar ananasul o rezolva.

Ananasul contine o serie de antioxidanti si substante care reda elasticitatea pielii si o intinereste.

Aceste substante isi fac efectul in cazul femeilor care sufera din cauza formei sanilor, acestia pierzandu-si forma in timp. Sa bei destule lichide, sa renunti cat de cat la cafea si alcool si sa mananci cat mai mult ananas este solutia la aceasta problema.

Un smoothie delicios pentru a-ti recastiga forma sanilor este compus din jumatate de cana de iaurt, o cana de ananas maruntit, un sfert de cana de apa, un sfert de cana cu suc de ananas si 3-4 cuburi de gheata.
Amestecate intr-un blender, acestea  formeaza cel mai gustos si hranitor smoothie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sursa: caplimpede.ro



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies