A murit actrita Olga Tudorache

A murit actrita Olga Tudorache
A murit actrita Olga Tudorache

Inca o noua pierdere pentru scena artistica din Romania. Marea actrita Olga Tudorache a murit, potrivit agentiei News.ro, care o citeaza pe medicul Monica Pop.
Olga Tudorache a murit la varsta de 88 de ani, pe patul de spital, din cauza problemelor de sanatate cu care se confrunta, scrie wowbiz.ro.

Anuntul mortii indragitei actrite a fost facut de Florin Calinescu si medicul Monica Pop, prin intermediul retelelor de socializare.


"Romani, a murit Olga Tudorache! O artista cat pamantul asta! Profesoara mea, mama mea", a scris Calinescu.
"Telefonul a sunat din nou in noapte. Doamna Olga Tudorache a plecat...Regret din sufle! Am tot sperat...", a scris, miercuri dimineata, medicul Monica Pop.
Starea de sanatate a actritei se deteriorase inca din data de 9 octombrie.

„In cursul diminetii zilei de 12 octombire, starea generala s-a agravat in concordanta cu evolutia imprevizibila a bolii. Din aceste motive, doamna Olga Tudorache, a fost internată incepand din aceasta dimineata în secţia de terapie intensivă a SUUE, pentru supraveghere continua si continuarea tratamentului adecvat", a anuntat, joi, un comunicat de presa al medicilor de la Elias.

Olga Tudorache s-a nascut la data de 11 octombrie 1929, in comuna Oituz din judetul Bacau. In anul 1951, a absolvit Institutul de Teatru si a intrta in echipa Teatrul Tineretului din Bucuresti.

Olga Tudorache, supranumita "doamna teatrului romanesc”, este cunoscuta pentru roluri precum Vitoria Lipan din ”Baltagul”, după Mihail Sadoveanu, Beatrice din ”Efectul razelor gamma asupra anemonelor”, de Paul Zindel, Regina din "Regina mama", de Manlio Santanelli, spectacol jucat la TNB, si mama lui Mihai Viteazul in filmul din 1970.


 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cheesecake cu lamaie si bezea - Nu ai mancat nimic mai bun!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies