A murit Clark Gable al III-lea, nepotul unui actor uriaș

A murit Clark Gable al III-lea, nepotul unui actor uriaș
A murit Clark Gable al III-lea, nepotul unui actor uriaș

Lumea cinematografiei este în doliu, după ce vestea că nepotul unui actor uriaș, care a jucat în celebra peliculă „Pe aripile vântului”, a încetat din viață la vârsta de doar 30 de ani.

 

Nepotul lui Clark Gable a murit în locuința sa din statul Texas, USA. Descoperirea șocantă a fost făcută de soția tânărului actor, cea care a alertat și autoritățile, relatează Fox News.

Citeste si: HOROSCOP rune în perioada 25 februarie- 3 martie, cu Mihai Voropchievici. Gemenii primesc un mesaj important, suită de schimbări majore pentru Lei

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Clark Gable al III-lea a fost dus de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic.

Oficial, nu se cunoaște cauza morții lui Clark Gable al III-lea, dar sunt unele zvonuri care susțin că ar fi vorba despre o sinucidere sau despre o supradoză.

Continuarea pe Evz.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

HOROSCOP săptămâna 25 februarie-3 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii vor să-și facă dreptate, Leii constată o investiție inutilă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies