A murit Dale Winton, cunoscut prezentator de televiziune britanic

A murit Dale Winton, cunoscut prezentator de televiziune britanic
A murit Dale Winton, cunoscut prezentator de televiziune britanic

A murit Dale Winton, un cunoscut prezentator de televiziune din Marea Britanie. Vestea morţii i-a surprins pe colegii de breaslă. Acesta s-a stins din viaţă la vârsta de 62 de ani.

"Impartasim cu voi aceasta veste trista si speram sa respectati intimitatea familiei", se arata in comunicatul dat publicitatii de catre reprezentantii familiei lui Dale Winton.

 

Dale a prezentat mai multe show-uri de succes la televiziunile britanice. Printre emisiunile lui se numără "Hole in the Wall" şi "Pets Win Prizes".

 

Emisiunea "Hole in the Wall" a fost difuzată şi în România, evident în varianta adaptată la noi, la Prima TV în urmă cu câţiva ani.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Luni e Sfantul Gheorghe. Tu ti-ai pregatit usturoiul? Iata care sunt superstitiile, credintele si obiceiurile de Sângiorz

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Primele declaratii ale Faimosilor dupa plecarea Dianei Belbita: "A avut iesiri necontrolate, a vrut sa faca pe victima"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies