A murit de cancer de colon la 40 de ani, după ce a ignorat aceste simptome

A murit de cancer de colon la 40 de ani, după ce a ignorat aceste simptome
A murit de cancer de colon la 40 de ani, după ce a ignorat aceste simptome

O femeie a murit din cauza cancerului de colon, pentru că a ignorat simptomele.

O jurnalistă a povestit cum sora ei a murit de cancer de colon, pentru a trage un semnal de alarmă și a-i face pe oameni să meargă la medic la primele simptome. 

Julissa Catalan a dezvăluit faptul că sora ei, Emma, a murit de cancer de colon în 2010. Medicii spun ca ar fi avut sanse să trăiască dacă ar fi cerut ajutor de la primele simptome.

Când a primit diagnosticul, boala era, deja, în stadiul IV. Printre simptomele pe care le-a avut Emma se numără regurgitații urât mirositoare, oboseală cronică, diaree, sânge în scaun și crampe dureroase. 

Citeste si: Un preot român, prins de soție cu amanta în pat. Tot satul s-a crucit cine era femeia dezbrăcată

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În primăvara anului 2005, familia Emmei și-a dat seama că ceva nu este în regulă cu ea. Emma ieșise la alergat cu o altă soră a ei, când a simțit nevoia să meargă urgent la baie. S-a oprit în cel mai apropiat fast-food, dar când s-a întors de la toaletă, avea pantalonii plini de sânge. Pentru că nu mai putea ascunde faptul că este bolnavă, i-a spus surorii ei că are aceste simptome de aproape un an.

În acel an, Emma fusese la două cinici, dar pentru că nu avea asigurare medicală, nu și-a permis să meargă la un gastroenterolog. Niciunul dintre medicii care au vazut-o nu i-au recomandat o colonoscopie, ci i-au pus diagnosticul de colită. Colita este inflamația membranei colonului și are aceleași simptome cu ale cancerului.

Doctorii nu au fost îngrijorați de sângele din scaun și nu i-au spus să facă analize amănunțite.

Deși Emma și-a dat seama că ceva nu este în regulă, i-a fost teamă de răspunsul pe care l-ar putea afla de la alți medici și nu a făcut alte investigații. În plus, faptul că doi medici i-au spus același lucru o liniștise.

Sursa: Unica.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Zodiile și cele mai mari ciudățenii! Top ciudățenii maxime la fiecare zodie! Te recunoști?

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies