A murit Emma Neagu, gimnasta - minune cu proteză! Avea numai 15 ani

A murit Emma Neagu, gimnasta - minune cu proteză! Avea numai 15 ani
A murit Emma Neagu, gimnasta - minune cu proteză! Avea numai 15 ani

A murit Emma Neagu, gimnasta - minune cu proteză. Ce s-a întâmplat cu tânăra care avea numai 15 ani.

O fostă concurentă de la un show de talente a pierdut lupta cu viața.

Emma Neagu, gimnasta care a uimit pe toată lumea cu abilitățile sale, deși avea o proteză, a murit la numai 15 ani. Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere.

Ce a transmis familia Emmei

Adolescenta le-a dat tuturor o adevărată lecție de viață, atunci când a venit în emisiune și a executat un număr de excepți, în ciuda problemelor sale de sănătate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Emma a fost diagnosticată în anul 2017 cu cancer osos, iar de atunci a început o luptă cu boala cumplită.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 13- 20 aprilie. Urmează o perioadă de purificare! Mare atenţie la boli, blesteme şi prieteni falşi- previziuni complete pentru Kfetele.ro

„Emma nu şi-a dorit să fie amintit drept fata bolnavă de cancer şi a urât expresia «a pierdut bătălia». Îşi dorea, în schimb, să fie pomenită drept fata care putea să meargă în mâini şi să facă mişcări complicate în ciuda cancerului. Deşi avea o vârstă fragedă, Emma a fost suficient de înţeleaptă încât să ştie că o victorie ţine doar de viziunea proprie şi de ceea ce laşi pe această lume, nu de final“, se arată în mesajul familiei.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cei mai gelosi barbati in functie de zodie! Ei conduc detasat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies