A murit Grumpy Cat, cea mai simpatică pisică de pe internet

A murit Grumpy Cat, cea mai simpatică pisică de pe internet
A murit Grumpy Cat, cea mai simpatică pisică de pe internet

Grumpy Cat avea doar 7 ani și a murit din cauza unei afecțiuni.

Grumpy Cat, felina care a cucerit internetul și a devenit una din cele mai populare pisici din lume, datorită chipului "morocănos". a murit. Grumpy Cat avea doar 7 ani, potrivit unui anunț făcut de proprietara sa și preluat apoi de BBC.

Îndrăgita pisică a murit marțo, din cauza unei infecții urinare, o afecțiune extrem de întâlnită în rândul pisicilor. Felina s-a stins în brațele "mamei sale, Tabatha", potrivit comunicatului.

Grumpy Cat devenise o senzație a internetului

"În afară de faptul că a fost copilul nostru și un membru prețuit al familiei, Grumpy Cat a ajutat milioane de oameni din toată lumea să zâmbească, chiar și în momente grele. Spiritul ei va rămâne viu printre fanii ei de peste tot", se mai arată în comunicat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Pisica lui Karl Lagerfeld, o altă felină celebră, iar mai nou...milionară!

Celebrul designer Karl Lagerfeld a murit la vârsta de 85 de ani. Averea lui Karl Lagerfeld va fi moștenită de pisica lui, Chopette .În conturile lui Chopette vor intra astfel nu mai puțin de 250 de milioane de dolari! Pisica avea deja o avere de 6 milioane de dolari, din contracte de imagine.

Iubită foarte tare de Karl Lagerfeld, pisica Chopette a fost obișnuită cu un stil de viață luxos. Ea avea deja propriii servitori înainte de moartea designerului și zbura numai cu avioane private. De asemenea, pisica nu mănâncă decât la masă, din recipiente de argint. În 2014 a fost lansată o carte despre ea, în care sunt dezvăluite amănunte din viața ei fascinantă, cu totul neobișnuită pentru o pisică.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Vine urgia! Avertizare imediată pentru București! Se anunță ploi torențiale și grindină

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies