A murit jurnalistul Dan Mindirigiu

A murit jurnalistul Dan Mindirigiu
A murit jurnalistul Dan Mindirigiu

Un cunoscut jurnalist a murit în noaptea de luni spre duminică, în urma unui infarct! Medicii nu au mai avut ce să îi facă.

 

Dan Mindirigiu a murit în urma unui infarct, în ciuda intervenției medicilor care au fost chemați imediat la locuința acestuia. În noiembrie, Dan Mindirigiu urma să împlinească 76 de ani.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru toată săptămâna. Destinul a trei zodii se va schimba la 180 de grade- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 15-21 APRILIE 2019. Patru mari evenimente anunţă o ÎNCHIDERE sau o CLARIFICARE VITALĂ! Ce îţi aduc Luna plină albastră şi sezonul zodiei Taur?

Ca ziarist, a lucrat la Deșteptarea și la Observator de Bacău.

Dan Mindirigiu s-a născut în Bacău, pe 23 noiembrie 1943, a făcut Liceul „George Bacovia” și a urmat Filologia la Universitatea din Iași.

La cotidianul Deșteptarea a lucrat în perioada 1991-2005, după care s-a pensionat și a colaborat la Observator de Bacău. Decesul a fost cauzat de un infarct. Cu o zi înainte, a urmărit pe stadion cum nepotul său i-a dedicat reușita unui gol.

Și-a pus amprenta pe toți cei cu care a colaborat, am avut ce învăța de la el. Dumnezeu să-l ierte!”, a declarat Dorian Pocovnicu, fost director la Deșteptarea și Observator de Bacău, pentru zdbc.ro.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

"Am 23 de ani și locuiesc de un an cu două tipe fantastice. Ne înțelegem perfect. Într-o noapte, după o petrecere, una dintre tipe mi-a spus ceva incredibil la ureche. Apoi totul a fost de vis. A doua zi am aflat însă adevărul"

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies