A murit Peter Mayhew, actorul care l-a interpretat pe Chewbacca în seria Star Wars

A murit Peter Mayhew, actorul care l-a interpretat pe Chewbacca în seria Star Wars
A murit Peter Mayhew, actorul care l-a interpretat pe Chewbacca în seria Star Wars

Unul dintre actorii care au făcut furori cu seria Star Wars a murit. Este vorba despre Peter Mayhew, nimeni altul decât interpretul îndrăgitului personaj Chewbacca, din celebra franciză de filme.

Peter Mayhew s-a stins din viaţă la vârsta de 74 de ani. Familia acestuia este cea care a făcut anunţul dureros. Peter Mayhew a încetat din viață pe 30 aprilie, în locuința sa din Texas, avându-i alături până în ultima clipă pe toți cei dragi.

Citeste si: Avea chef de sex şi a mers la o prostituată. În timpul partidei de amor, bărbatul și-a scos prezervativul, chiar dacă femeia nu voia. După câteva zile, ceva şocant i s-a întâmplat

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Anunțul familiei lui Peter Mayhew

„Regretăm nespus că trebuie să vă dăm o astfel de veste. Peter ne-a părăsit în noaptea de 30 aprilie 2019, în locuința sa din nordul Texasului avându-ne pe toți cei dragi alături până în ultimul moment. Nu îl vom uita niciodată”, se arată în comunicatul dat publicității de familia îndrăgitului actor.

În ciuda problemelor de sănătate cu care se confrunta, fiind imobilizat într-un scaun de rotile, actorul nu a vrut nici în ruptul capului să renunțe la rolul care l-a consacrat.

„Chiar dacă era imobilizat într-un scaun cu rotile, Peter a luptat din răsputeri pentru a-i mai da viață încă odată lui Chewbacca, în „Star Wars: The Force Awakens”, se mai arată în comunicatul familiei. „Şi-a pus inima şi sufletul în rolul lui Chewbacca şi a arătat asta în fiecare cadru”. Nu au putut lipsi nici reacțiile colegilor din franciza Star Wars. În frunte cu Mark Hamill, interpretul personajului Luke Skywalker, aceștia au transmis gânduri bune pentru familie, în aceste momente dificile.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Vrăjitoarea Monica Ioniță susține că l-a sunat pe Răzvan Ciobanu și i-a spus că o să moară pe 29 aprilie. Cum i-a răspuns designerul

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Felicitări! Larisa Groza, fosta concurentă de la Casa iubirii, a anunțat sexul copilului

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies