A murit prezentatoarea BBC Rachel Bland. Femeia anunţa luni că „mai are câteva zile de trăit”

A murit prezentatoarea BBC Rachel Bland. Femeia anunţa luni că „mai are câteva zile de trăit”
A murit prezentatoarea BBC Rachel Bland. Femeia anunţa luni că „mai are câteva zile de trăit”

Rachael Bland, prezentatoare BBC de mai bine de 15 ani, a murit, la vârsta de 40 de ani, din cauza cancerului la sân cu care a fost diagnosticată în 2016. Luni, femeia anunţa că mai are „câteva zile de trăit”, relatează The Guardian.

 

Jurnalista Rachael Bland a aflat în 2016 că suferă de cancer la sân, iar toată experienţa ei cu boala a fost documentată pe blogul său, unde a povestit ce înseamnă să suferi de cancer şi toate experienţele prin care a trecut ca pacientă.

 

Ea a publicat recent un mesaj pe Twitter în care mărturisea că nu mai are nicio şansă de recuperare şi zilele îi sunt numărate.

 

„După cum spunea legendarul Frank S – Mă tem că mi-a sunat ceasul, prieteni. Şi dintr-o dată, mi s-a spus că mai am câteva zile de trăit. Este ireal. Vă mulţumesc pentru sprijin.

La revedere, prieteni”, a scris Rachael Bland pe Twitter.

 

Citeste continuarea AICI. 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum faci cel mai bun griş cu lapte şi dulceaţă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies