A murit primarul din Gdansk, înjunghiat în fața a sute de oameni

A murit primarul din Gdansk, înjunghiat în fața a sute de oameni
A murit primarul din Gdansk, înjunghiat în fața a sute de oameni

Primarul oraşului polonez Gdansk, Pawel Adamowicz, a murit la o zi după ce fusese înjunghiat pe scenă, în timpul unui eveniment caritabil, relatează BBC.

 

Medicii au făcut eforturi mari pentru a salva viaţa edilului. Acesta a primit 20 de litri de sânge prin transfuzii, dar organismul lui nu a rezistat şocului iniţial al unei hemoragii masive.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Horoscopul RUNELOR 2019, de Mihai Voropchievici. Zodia care are protectia lui Dumnezeu și are un an fantastic

Primarul se afla, împreună cu alţi oameni, pe scenă, atunci când un bărbat a urcat şi el, s-a dus ţintă către edil şi l-a înjunghiat de mai multe ori. Oamenii din sală nu au văzut foarte bine ce s-a întâmplat.

Citeşte continuarea AICI. 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cele 6 zodii cu suflet de copil toata viața lor. Se bucură de cele mai mici gesturi și nu știu ce e maturitatea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies