A murit Rose Laurens, interpreta melodiei "Africa"

A murit Rose Laurens, interpreta melodiei
A murit Rose Laurens, interpreta melodiei "Africa"

Rose Laurens, interpreta melodiei "Africa", s-a stins din viata la 65 de ani, in noaptea de duminica spre luni.

Cantareata franceza care a avut un succes rasunator in anii '80 a murit dupa o lunga suferinta. Anuntul a fost facut chiar de partenerul sau de viata, Christian Soulie.

"V-a facut sa dansati cu milioanele pe creatia sa "Africa" sau pe "Quand tu pars", precum si zeci de alte titluri. Flacara lui Rose Laurens s-a stins in urma unei lungi suferinte cu care s-a luptat si pe scena Cabaret Sauvage, in 2016", a scris Christian intr-un comunicat.

Rose Laurens, pe numele sau adevarat Rose Podwojny, a obtinut un rol în comedia muzicala ”Les Miserables” din 1980, iar în 1982 şi-a lansat primul album.

Pe albumul ”Deraisonnable” realizat alaturi de compozitorul Jean-Pierre Goussaud, care a colaborat, de asemenea, cu Dalida si Céline Dion, Rose Laurens da lovitura cu melodia “Africa”. Piesa s-a vandut in peste un milion de exemplare.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

A murit actorul Ilie Gheorghe, faimos pentru rolul lui Faust

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies