A murit Smaranda Jelescu, una dintre cele mai indragite vedete ale Televiziunii Romane

A murit Smaranda Jelescu, una dintre cele mai indragite vedete ale Televiziunii Romane
A murit Smaranda Jelescu, una dintre cele mai indragite vedete ale Televiziunii Romane

Poeta, prozatoarea si eseista Smaranda Jelescu a murit.

Smaranda Jelescu a lucrat  peste 20 de ani în Televiziunea Romana, la sectia culturala, unde si-a pus semnatura pe aproape 3.000 de emisiuni de televiziune.  A debutat în „Contemporanul", in 1964, si a colaborat ulterior la „Romania literara", „Lucefarul" si  „Vatra", conform StirileKanald.ro.

Smaranda Jelescu s-a nascut pe 15 decembrie 1942 la Murfatlar, Constanta. A facut scoala primara si liceul la Constanta si a urmat cursurile Facultatii de Filologie a Universitatii din Bucuresti (1958-1962). A lucrat apoi ca redactor la Editura Meridiane (1964-1966), redactor, publicist, comentator la „Scanteia tineretului” (1967-1974).  

Sursa foto: webphoto.ro 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ultimele cuvintele ale actritei Edith Gonzales, diagnosticata cu cancer, i-au emotionat pe toti: "Moarte, asteapta-ma..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies