„A murit sub ochii mei! Am rămas cu sechele!” Mariana Ionescu Căpitănescu a vorbit despre cea mai mare frică a ei

„A murit sub ochii mei! Am rămas cu sechele!” Mariana Ionescu Căpitănescu a vorbit despre cea mai mare frică a ei
„A murit sub ochii mei! Am rămas cu sechele!” Mariana Ionescu Căpitănescu a vorbit despre cea mai mare frică a ei

În cadrul unui interviu, Mariana Ionescu Căpitănescu a dezvăluit cea mai mare frică a sa, legată de o tragedie pe care a trăit-o în timpul copilăriei.

Această experiență traumatizantă a lăsat urme adânci în sufletul artistei, iar ea se străduiește în continuare să facă față acestor dificultăți. Mariana a povestit în detaliu despre provocările pe care le-a întâmpinat în acea perioadă dificilă a vieții sale.

Citește și: „Eram mereu în familie, făceam un praznic, așa se zicea la noi.” Ce făcea Petrică Mîțu Stoian în fiecare an, de ziua lui onomastică. Sora artistului a vorbit despre acest aspect

Mariana Ionescu Căpitănescu, traumatizată de o tragedie petrecută în copilărie

În copilărie, Mariana Ionescu Căpitănescu, cunoscuta artistă de muzică populară, a fost martora unei tragedii care i-a lăsat o amprentă puternică. Până în prezent, vedeta își amintește cu spaimă acele clipe înfricoșătoare. Experiența din copilărie a lăsat o adâncă frică în inima Marianei Ionescu Căpitănescu, iar amintirile din acea perioadă nefericită rămân vii în mintea sa.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Copilăria mea a fost cu povești dramatice. Era mult de muncă, muncă dusă la oboseală extremă, cu teamă, cu frică. Au fost tot felul de întâmplări de care îmi amintesc acum și mă cuprinde teama, cum de am putut să trec prin ele. Au fost multe momente grele în copilăria mea.

Mă duceam la câmp, cu vitele, când eram mică și mă prindea câte o ploaie cu trăsnete, cu fulgere și nu știam unde să mă ascund. Dacă mă ascundeam în pădure, puteau să cadă copacii pe mine, sau să fiu trăsnită. Chiar a avut loc un eveniment nefericit în perioada în care eram eu copil. O fată, care era mai mare decât mine a fost trăsnită pe câmp și a murit.
A fost lovită de fulger. Eu am văzut cu ochii mei această întâmplare, a murit sub ochii mei, de fiecare dată când mergeam cu vitele pe câmp, trăiam acea traumă pe care am văzut-o. Cât de mult au suferit părinții și întreaga familie după acel episod. Mai aveam momente în care părinții mă trimiteau cu vitele să transport lemne, fân. Eu micuță fiind, când se lăsa seara, mă puneau ai mei să merg cu căruța la bunicii mei.
Mă duceam și mergeam tot drumul cu teamă că nu mă ascultă vitele, că nu ajung la bunici. Când ajungeam, bunicii își făceau cruce și se mirau cum de m-au lăsat ai mei singură. Și teama aceea și frica mă face să mă cutremur și acum”,
a declarat Mariana Ionescu Căpitănescu pentru FANATIK.

Artista de muzică populară, despre cea mai mare frică a sa

Mariana Ionescu Căpitănescu a mărturisit că îi este foarte frică de fulgere. Din cauza unei tragedii cumplite la care a asistat în copilărie, vedeta a suferit consecințe emoționale puternice. Chiar și în prezent, Mariana Ionescu Căpitănescu se simte îngrozită de aceste descărcări electrice și are grijă să-i protejeze pe cei dragi pentru a fi în siguranță.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

„Încă îmi este teamă de fulgere și acum. Am studiat ulterior, să înțeleg ce se întâmplă și cum au loc aceste fulgere. Într-adevăr, au rămas niște temeri. Îmi este frică când văd, chiar și pentru copii.Mă asigur mereu, să văd unde sunt, o sun pe mama, să nu fie pe câmp sau afară. Faptul că s-a întâmplat nenorocirea aceea, că am văzut pe viu ce se poate întâmpla, am rămas din această cauză cu sechele”, a mai adăugat artista de muzică populară.

Citește și: „Oamenii răi sunt mai urâcioși.” Ce a avut de spus Marcela Fota, la adresa femeilor care au judecat-o



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

„Am fost pedepsită de Dumnezeu.” Mariana Ionescu Căpitănescu a avut parte de multe tragedii în viața. Ce s-a întâmplat cu aceasta

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies