A murit Viorel Mardare, tânărul regizor cunoscut pentru videoclipurile de promovare a Republicii Moldova

A murit Viorel Mardare, tânărul regizor cunoscut pentru videoclipurile de promovare a Republicii Moldova
A murit Viorel Mardare, tânărul regizor cunoscut pentru videoclipurile de promovare a Republicii Moldova

Regizorul Viorel Mardare, originar din Chişinău, cunoscut în toată lumea pentru spoturile video de promovare a Republicii Moldova, a murit, sâmbătă, la vârsta de 36 de ani.

 

Citeste si: Ferește-te! Cât de MALEFICĂ este fiecare zodie, influențată de LUNA NEAGRĂ? Află în ce zodie ai LUNA NEAGRĂ după DATA NAȘTERII și ce spune despre tine!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Anunţul decesului a fost făcut de cunoscuţii săi, pe Facebook.

„Viorel a plecat la ceruri. Vă mulţumim că i-aţi fost alături în toată această perioadă în care a luptat cu cancerul. Vă mulţumim pentru suport, donaţii şi gânduri bune. Să-i păstrăm amintirea vie. Dumnezeu l-a luat la el…ne-a lăsat operele lui şi un gol imens pe care îl simte o ţară întreagă. Să îl pomenim cu un gând bun. Zbor lin, Viorel”, arată mesajul publicat pe reţeaua de socializare.

Viorel Mardare s-a născut pe 7 octombrie 1981, a absolvit Facultatea de Jurnalism şi a devenit cunoscut după ce a realizat numeroase spoturi publicitare şi sociale de promovare a Republicii Moldova.

Sursa: Mediafax



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

SURPRIZĂ COLOSALĂ pentru fani! Alina Pană de la Exatlon a imbracat rochia de mireasă! Este extrem de sexy și e transformată complet: ”Se mărita Alina!”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies