A murit Zina Dumitrescu

A murit Zina Dumitrescu
A murit Zina Dumitrescu

Zina Dumitrescu a murit. Din păcate, cunoscuta creatoare de modă s-a stins astazi din viaţă.

Zina Dumitrescu avea 82 de ani, iar ultima perioadă din viață a petrecut-o într-un azil de bătrâni.

Zina Dumitrescu a murit în urmă cu puțin timp. Celebra creatoare de modă avea 82 de ani și avea probleme grave de sănătate. Medicii s-au chinuit să o resusciteze, dar totul a fost în zadar, corpul său a cedat.

Citeste si: Mariana Cojocaru, horoscop APRILIE 2019! Începe perioada de transformare, iertare şi purificare a zodiilor- previziuni complete pentru kfetele.ro

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Zina Dumitrescu a încetat din viață astăzi, la azilul de bătrâni unde se afla de câțiva ani. O ambulanță a sosit la fața locului, iar paramedicii au încercat în zadar să o resusciteze.

În luna februarie, Mama Zina ajunsese la spitalul Elias, într-o stare fragilă.
“Nu își mai dorește să lupte pentru viața ei, nu mai vrea să depună nici un efort pentru a trăi.

Nu se simte deloc bine, nu mai este în parametrii ei normali. Am fost zilele trecute cu ea și și-a făcut analizele și toate au ieșit destul de bune, nu a stat internată, dar anii își spun cuvântul. Vârsta vorbește de la sine, nu mai are deloc putere. Nu mai este ea! Nu mai are nici poftă de mâncare, se degradează pe zi ce trece, nu știu ce o să se întâmple cu ea, unde o să ajungem”, declara directorul azilului, Ioan Casian, pentru click.ro



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum faci cel mai pufos CHEC de POST! Nici nu zici că nu are lapte şi ouă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies