A născut un băiețel: „Viețile noaste s-au schimbat în bine”

Ashley
Ashley

Vedeta a dat vestea pe pagina sa de socializare.

Supermodelul Ashley Graham este în culmea fericirii. Vedeta a devenit mamă pentru prima dată și vrut să împărtășească vestea uriașă cu întreaga lume.

Cunoscută pentru faptul că militează pentru ca și femeile cu forme să își găsească haine frumoase și să nu mai fie desconsiderate pentru kilogramele în plus, Ashley Graham a anunțat în urmă cu câteva luni că va deveni mamă pentru prima dată.

Evenimentul fericit a avut loc pe data de 18 ianuarie, iar Ashley și partenerul său au așteptat puțin până când au dat vestea cea mare.

Citeste si: Bucurie uriașă în showbiz! A născut un băiețel perfect sănătos!

Citeste si: O fostă prezentatoare TV de la noi a devenit mamă pentru prima dată: „Dumnezeu râde de noi...”

Citește și: Madalina Pamfile, din nou gravida! Fotografia postata de Craciun

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

„La ora 18, sâmbătă, viețile noastre s-au schimbat în bine. Vă mulțumesc pentru toată dragostea și sprijinul oferit. 18.1.2020.”, a scris aceasta. Nici Justin Ervin, partenerul ei, nu s-a lăsat mai prejos, anunțând și el printr-o postare că micuțul s-a născut și că este perfectr sănătos.

Ashley Graham a născut
Ashley Graham a născut

Ashley a apelat la yoga în timpul sarcinii

De asemenea, Graham nu s-a abținut din a posta fotografii din timpul sarcinii, pentru a le arăta tuturor cât este de fericită.

„În timpul sarcinii m-am îngrășat 22 de kilograme. Și cea mai bună parte este că nu îmi pasă! Niciodată nu m-am simțit mai bine, și mă bucur că trupul și sarcina mi-a permis să rămân atât de flexibilă.”

, scria vedeta în decembrie.

Printre yoga, acupunctură, exerciții fizice și masaje limfatice simt că am descoperit în sfârșit cum să mă simt foarte bine în timpul sarcinii.”, a adăugat Ashley.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Vedeta a apelat la aceste tehnici până în ultimele zile de sarcină. În plus, deși s-a îngrășat peste 20 de kilograme, lui Ashley nu i-a păsat și a realizat mai multe imagini incendiare, complet goală.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Throughout my pregnancy so far I’ve gained 50lbs. And the best part is, I don’t care! I have never felt better, and I am so thankful that my body and son have allowed me to be as mobile and flexible as I have been. Between working out, yoga, acupuncture and lymphatic massages- I finally feel like I figured out this whole pregnancy thing and how to feel my best.

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Elena Ionescu a spus "Da" provocarii "Survivor Romania"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies