A primit diagnosticul cumplit de cancer de col uterin la 24 de ani! Care sunt simptomele la care trebuie sa fii atenta!

A primit diagnosticul cumplit de cancer de col uterin la 24 de ani! Care sunt simptomele la care trebuie sa fii atenta!
A primit diagnosticul cumplit de cancer de col uterin la 24 de ani! Care sunt simptomele la care trebuie sa fii atenta!

La doar 24 de ani, Heather a aflat că are cancer cervical şi a povestit ce simptome a avut.

Heather Keating este din Irlanda şi a aflat că are cancer cervical cu un an înainte să poată face un test Papanicolau gratuit.

"Am început să sângerez între menstruaţii şi după contactul sexual. Am fost la medicul de familie, iar el mi-a spus să revin la 25 de ani, pentru un test Papanicolau. Am crezut că sunt bine. Niciodată, nici în cele mai negre coşmaruri, nu m-am gândit că am cancer.

Trei luni mai târziu, sângerarea s-a agravat şi am devenit anemică. M-am întors la medicul de familie, iar el m-a trimis la un ginecolog. Acolo mi-au făcut biopsie, m-au trimis la un specialist în oncologie ginecologică şi m-au chemat într-o cameră. Ştiţi voi…camera aia în care oamenii primesc veşti proaste, cu o cutie de şerveţele pe masă. Ştiam ce urmează….Mi s-a spus că am cancer cervical şi am primit o carte despre această boală.
Aveam nevoie de un RMN, pentru a vedea cât de mult s-a răspândit cancerul şi a stabili tratamentul.", a scris tanara pe Facebook, conform Cancan.ro.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

De cate ori pe saptamana sa mananci usturoi ca sa te feresti de cancer

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies