A pus o aspirina in apa in care spala rufele! Ce a urmat este wow

A pus o aspirina in apa in care spala rufele! Ce a urmat este wow
A pus o aspirina in apa in care spala rufele! Ce a urmat este wow

Aspirina este unul dintre medicamentele uzuale pe care fiecare dintre noi il are in casa in caz de nevoie, insa acest medicament simplu are mult mai multe beneficii si utilizari neobisnuite.

Aspirina indeparteaza petele de transpiratie

Petele de transpiratie de pe haine sunt inestetice si foarte greu de indepartat, cateodata chiar imposibil. Daca folosim o solutie realizata din doua tablete de aspirina pisate si o jumatate de cana de apa fierbinte, putem uita de aceste pete.

Ce trebuie sa faci

Peste o aspirina zdrobita puneti 100 ml de apa calda si asteptati pana cand se dizolva complet si se pune intr-o sticla cu un pulverizator.

Pulverizati peste pata si se lasa sa actioneze timp de cel putin 5 minute inainte de a spala hainele.

Aspirina functioneaza foarte bine si ca inalbitor. Puneti 5 pastile peste rufe si lasati-le in apa cam 2 ore. Se pare ca acidul salicilic actioneaza mai ceva ca un inalbitor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Sursa: romaniatv.net



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies