A pus o nuca intr-un ibric cu apa! Motivul este genial

A pus o nuca intr-un ibric cu apa! Motivul este genial
A pus o nuca intr-un ibric cu apa! Motivul este genial

Chiar daca esti un fumator inrait sau chiar nefumator, remediul ce urmeaza iti va fi de mare folos. Trebuie doar sa asezi o singura nuca intr-un ibric cu apa si magia apare.

Secretul acestui truc sta ascuns in nuca. Tot ce trebuie sa faci este sa torni 250 ml  intr-un ibric, apoi sa asezi in el o singura nuca. Dai drumul la aragaz la foc mic si lasi sa fiarba pana cand apa scade la jumatate. Dupa ce a scazut, lichidul ce a ramas este remediul despre care vorbim.

Lasa-l sa se raceasca si bea-l pe tot odata. Daca ti se pare ca are un gust neplacut, poti sa-l indulcesti cu o lingurita de miere.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Remediul perfect pentru plamanii oricarui fumator

Pentru ce este recomandat?

- urmat zi de zi timp de 30 de zile, te va face sa te lasi de fumat. Incet incet, nevoia de a-ti maia prinde o tigara va disparea.

Efectul il vei simti dupa 2-3 zile de consum. Acest remediu are capacitatea de a curata plamanii de substantele nocive acumulate.

Sursa: secretele.com



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

VIDEO Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2024: Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii zodiei Gemeni să fie atenți în zona legată de creativitate și de copii.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Ruxandrei, nora Larisei Uță, pentru soacra ei: „Soțul meu a făcut tot ce e necesar, la schimb a primit doar palme”

Veste importantă pentru pensionarele din România! Casa Națională de Pensii anunță noi reglementări

Robert spune adevărul în Gală și uimește concurenții! „Nu am venit aici să-mi găsesc iubită”. Cum reacționează Giuly la declarațiile iubitului ei

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies