„A scos niște emoții la suprafață care au durut atât de tare. Rănită, furioasă, frustrată. Groaznic” Feli Donose, dezvăluiri emoționante despre rolul de mamă singură

„A scos niște emoții la suprafață care au durut atât de tare. Rănită, furioasă, frustrată. Groaznic” Feli Donose, dezvăluiri emoționante despre rolul de mamă singură
„A scos niște emoții la suprafață care au durut atât de tare. Rănită, furioasă, frustrată. Groaznic” Feli Donose, dezvăluiri emoționante despre rolul de mamă singură

Feli Donose și-a deschis sufletul în mediul online și a vorbit despre rolul de mamă singură. Cum face artista față provocărilor din viața de părinte?

Feli Donose este o artistă foarte îndrăgită de la noi din țară, care de-a lungul timpului a reușit să ajungă la inima publicului prin intermediul talentului său muzical, dar și al felului său de a fi.

Pe lângă cariera sa de succes, care o împlinește profesional, Feli este fericita mămică a unei fetițe de cinci ani. Artista a adus-o pe lume în urmă cu aproape cinci ani pe Nora-Luna.

Ulterior, în viața vedetei au avut loc o serie de schimbări, iar la sfârșitul anului 2022, Feli a anunțat despărțirea de tatăl fiicei sale. De atunci și până în prezent, artista se ocupă singură de cea mică.

Feli Donose, dezvăluiri sincere despre provocările din viața de părinte

Citește și: „Cătălin este prima persoană pe care o sun atunci când nu mai pot” Feli Donose a vorbit despre relația cu tatăl fetiței sale, după despărțire

Feli Donose, dezvăluiri emoționante despre rolul de mamă singură
Feli Donose, dezvăluiri emoționante despre rolul de mamă singură[Sursa foto: Instagram]

De-a lungul carierei sale, Feli Donose a adunat o comunitate numeroasă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu admiratorii săi din mediul online. Recent, vedeta a făcut o postare pe pagina sa de Instagram acolo unde a vorbit deschis despre provocările pe care le întâmpină în viața de părinte.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Sinceră din fire și foarte deschisă, Feli a mărturisit că în ultima săptămână au încercat-o numeroase emoții negative din cauza perioadei prin care trece alături de fetița sa și pe care speră să le poată gestiona în așa fel încât să-i ofere copilului său tot ceea ce este mai bun pentru a se dezvolta într-un mod armonios.

„Am avut o săptămână foarte încărcată emoțional. Am primit atâtea teste de la Nora Luna și să știți ca le-am picat aproape pe toate.

Ne-am certat mult săptămâna asta. A scos niște emoții la suprafață care au durut atât de tare.. Nu au “lovit” în Felicia- adultul, mama. După atâtea zile de iad emoțional pentru amândouă, să zicem, mi-am dat seama ca Feli copila a fost rănită, furioasă, frustrată, s-a simțit neauzită, neînțeleasă și… am confundat rolurile. Într-adevăr copiii sunt cei mai mari învățători pentru părinți. Ne-am simțit singure si neauzite in aceeași casă.
Groaznic. Ce îmi reamintește MEREU Nora Luna e că iubirea ia toate durerile. Suntem în perioada în care ea crește și își poartă personalitatea în lume fix așa cum simte, și eu trebuie să învăț să pun limite cu blândețe și RĂBDARE. Aici e hop-ul mare care trebuie trecut acum în relația noastră.”, a scris Feli Donose în mediul online.

Feli, mesaj de susținere pentru mame

Citește și: „Ne-am iubit.” Feli Donose și iubitul său, Cătălin, au luat-o pe drumuri separate. Artista, declarații despre despărțire

Feli Donose, dezvăluiri emoționante despre rolul de mamă singură
Feli Donose, dezvăluiri emoționante despre rolul de mamă singură[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Tot în cadrul aceleiași postări, artista a ținut să ofere un mesaj de susținere mamelor care asemenea ei, trec prin astfel de stări și situații cu micuții lor. Vedeta a înceiat mesajul său într-o notă pozitivă în care își exprimă iubirea sinceră față de fetița sa minunată.  

Fac postarea asta pentru toate mamele care se simt vinovate când văd în social media relații părinte-copil impecabile. Ele nu există în realitate. Există iubire și eforturi. Respect și adunat de puteri să faci tot ce poți ca să crești un copil BINE sub toate formele lui BINE.

Îmi iubesc copilul cum nu cunosc o formă de iubire mai pură. Și copilul meu mă iubește și mă iartă. Și când mă iartă și îmi dă îmbrățișări, și Feli mică dar și MAMA se simt văzute si înțelese. Nu întâmplător ăsta e primul weekend în care, după multă vreme, sunt acasă. O să stau lipită de ea. Să o simt, să o iubesc, să o aud, să o VĂD! Îmi cer iertare mie că mă lovesc atât în suflet când pierd controlul .”, a mai scris arista pe pagina sa de Instagram.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Dana Roba, filmare neașteptată din trafic! Sora makeup artistei a postat pe internet imaginile cu vedeta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies