Slăbește 30 kg în 6 luni cu dieta Amaliei Năstase

Dieta Amaliei Năstase
Slăbește 30 kg în 6 luni cu dieta Amaliei Năstase

Află cum a reușit să slăbească Amalia Năstase 30 de kilograme în doar 6 luni.

Amalia Năstase a reușit să topească 30 de kilograme cu ajutorul dietei oloproteice, rezultatele fiind cu adevărat spectaculoase.

După numai 6 luni în care a urmat cu strictețe regulile impuse de acest regim, Amalia Năstase, mamă a trei copii, a reușit să topească kilogramele în plus și să obțină o siluetă de invidiat.

Dieta oloproteică a fost propusă de medicul italian Giuseppe Castaldo, care a devenit celebru ulterior datorită acestui regim.

Dieta Amaliei Năstase își propune să elimine nevoia de a mânca alimente cu un conținut ridicat de zahăr. Cura de slăbire este extrem de eficientă, întrucât meniul este diversificat și alimentele incluse modelează corpul, datorită conținutului ridicat de nutrienți. De asemenea, în cadrul acestei diete, este recomandată administrarea de suplimente alimentare, menite să stimuleze starea de bine.

Citeste si:// A SLABIT// 4 kg în 6 zile. Dieta lui Carmen Brumă

Amalia Năstase a slăbit 30 de kilograme cu ajutorul dietei oloproteice

Într-un interviu, Amalia Năstase a mărturisit că cel mai greu obstacol întâmpinat în cadrul acestei diete a fost lipsa fructelor.

„De o lună de zile n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine, carne și pește. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie.

Dimineața mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuit de ovăz. După aceea, la prânz, 80 de grame de carne cu 200 grame de salată. Ți le măsori o dată și după aceea îți dai seama care este cantitatea. Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găsești carne de pui fără tot felul de chestii și atunci mănânc de vită, de vițel, chiar și de porc.
Orice pește, somon, în primul rând, fructe de mare… Dimineața beau cafea cu unt de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poți să pui stevia. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiți de ovăz sau ou, somon afumat și 200 de grame de legume”, a declarat vedeta în cadrul unui interviu.  

cum a slabit amalia nastase

Citeste si:// A SLABIT// 10 kg. Dieta lui chef Florin Dumitrescu

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cum a slăbit Amalia Năstase

„Am slăbit cu un regim, trebuie să-ţi faci analize înainte şi mergi la doctorul Constantin Stan, unde primeşti un regim cu nişte prafuri de băut, pe care le iei dimineaţa şi seara, iar la prânz poţi să mânânci carne sau ce vrei tu. Am slăbit 20 de kilograme în 80 de zile, acum am 75 de când am început acest tratament şi mai am de dat jos încă 15.

Am fost pe la diverse emisiuni de televiziune şi am povestit ce am făcut exact”, povestea Amalia Năstase.

Amalia Năstase și-a recăpătat încrederea de sine și a revenit la rochiile cu patru numere mai mici. Dieta oloproteică i-a readus vedetei silueta mult dorită și starea de bine, întrucât, înainte de acest regim, Amalia povestea că își dorește cu ardoare să scape de kilogramele pe care le-a câștigat după ultima sarcină și să își recapete silueta de odinioară.

„Totul a început acum patru ani. Era a treia sarcină şi metabolismul meu mi-a făcut cadou 30 de kilograme pe care mi le-a lăsat ca pe nişte pietre de moară. Am încercat diverse diete, dar efortul era mult mai mare decât numărul de kilograme pierdute. Iar cu fiecare dietă nereuşită, foamea venită din frustrare era şi mai mare. Doctorii la care mergeam îmi spuneau fie că “aia e, vârsta, nu aveţi ce să faceţi ca să fiţi ca înainte”, a declarat Amalia Năstase la tv. 

Citeste si: Semne că un băiat te place. 20 indicii la care să fii atenta

În pandemie, Amalia Năstase s-a îngrășat 4 kilograme

Amalia Năstase a reușit să scape de surplusul ponderal, însă pandemia i-a adus 4 kilograme, întrucât lipsa de mișcare și-a spus cuvântul.

Vedeta a luat atitudine și pentru a nu lăsa lucrurile să scape de sub control, aceasta s-a hotărât să se lase pe mâna medicului nutriționist și să înceapă o nouă cură de slăbire.

Împreună cu partenerul său de viață, Răzvan Vasilescu, Amalia a ținut un fel de post, care a ajutat-o să scape de kilogramele în plus acumulate în izolare.

„E un fel de post, dar nu chiar post negru. Primești o cutie cu alimente și, cinci zile pe lună, mănânci doar din ea. Sunt două supe pe zi, două batoane, suplimente, făcute toate de nutriționiști. Eu am ținut de luni până vineri și atunci în weekend mi-a fost mai ușor. Oricum, genul ăsta de program este de doar 5 zile pe lună, după ce termini poți să mănânci normal. Pe lângă kilogramele pe care le dau jos, îi dau o perioadă de odihnă și sistemului digestiv. Am ținut și eu, și Răzvan și suntem foarte mulțumiți, am scăpat de kilogramele acumulate în pandemie”, a declarat Amalia Năstase.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”- stirilekanald.ro

Citeste si: Dieta Oanei Roman. Cum a slăbit, cu adevărat, vedeta: „Țin un post intermitent...” EXCLUSIV

Meniu recomandat pentru cei care țin dieta Amaliei Năstase

Luni 

Mic Dejun: Ulei de cocos, Praf proteic Prânz: Pește la grătar cu o salată din castraveți, roșii și ridichi(puteți adăuga ulei de măsline, sare și piper) Cină: Orez cu legume fierte sau la grătar

Marți 

Mic Dejun: Un shake proteic și un morcov Prânz: Vită la cuptor sau făcută la tigaie cu ulei de măsline, cimbru și rozmarin, legume la grătar: ceapă, ardei, dovlecel Cină: Un shake proteic, ca la micul-dejun și o salată de legume

Miercuri

Mic Dejun: Supă de pui cu legume Prânz: Porumb la grătar, curcan la cuptor Cină: Salată de sparanghel cu fasole verde, usturoi, nuci și ulei de măsline

Joi

Mic Dejun: Shake proteic, în care se adaugă o linguriță de ulei de cocos Prânz: Zucchini la cuptor umpluți cu piept de pui în sos de roșii Cină: Salată de ton cu broccoli, ceapă roșie, porumb, sare și ulei de măsline (se mai pot adăuga legume, după preferința fiecăruia). 

Vineri

Mic Dejun: O salată cu piept de pui Prânz: Sushi Cină: Un shake proteic

Sâmbătă 

Mic Dejun: Omletă cu ton, un shake proteic și un măr Prânz: Salată de fructe, Piept de pui la grătar cu porumb fiert Cină: Migdale, șnițele din soia la cuptor cu o salată de crudități

Duminică

Mic Dejun: Omletă din 2 ouă și o salată ușoară (se pot adăuga nuci) Prânz: O salată cu fructe de mare Cină: Orez cu piept de pui, ciuperci sotate cu usturoi și ulei de măsline



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscop zilnic sâmbătă, 11 septembrie 2021. O zodie rămâne fără bani după cumpărăturile de toamnă!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies