Află cum poți slăbi până la 4 kilograme în doar 6 zile cu dieta lui Carmen Brumă.
Când vine vorba despre un stil de viață sănătos, sport și sfaturi despre cum te poți menține în formă, Carmen Brumă este un adevărat guru. Dieta sa te poate ajuta să slăbești până la 4 kilograme în doar 6 zile.
Carmen Brumă și-a dorit să demonstreze, de-a lungul anilor, că orice este posibil dacă îți dorești cu adevărat, mai ales în ceea ce privește transformarea corpului tău.
Vedeta a dus, în trecut, lupte grele cu kilogramele în plus, însă datorită ambiției și perseverenței a reușit să devină un adevărat model pentru doamnele care își doresc să aibă o siluetă perfectă, dar nu găsesc rețeta potrivită.
Dieta lui Carmen Brumă. Cum poți slăbi 4 kilograme în 6 zile
În cartea scrisă de Carmen Brumă, „3S – Sănătoasă, Suplă și Satulă”, puteți afla care sunt regulile esențiale pentru a slăbi până la 4 kilograme în doar
Reguli esențiale
Beți minim 2 litri de apă în fiecare zi!
Beți 2-3 căni de ceai în fiecare zi, după preferințe: verde, cozi de cireșe, păpădie, flori de șoc!
Cafeaua și ceaiul se beau neîndulcite și fără lapte!
În loc de dulce, se consumă 2 lingurițe de miere Cina se va lua cu 4 ore înainte de a merge culcare!
Este interzis consumul de pâine obținută din făină albă!
Meniu
LUNI
Mic dejun: 2 felii de pâine prăjită, 100 de grame urdă, o roșie, cafea simplă sau ceai neîndulcit
Prânz: piept de pui la grătar (de mărimea unei palme) și salată de varză
Cina: supă de legume, aproximativ 300 ml (fără cartofi, mazăre sau fasole)
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
MARȚI
Mic dejun: 2 ouă fierte, 1 felie de pâine prăjită, cafea simplă sau ceai neîndulcit
Prânz: 2 pulpe de pui la grătar (fără pieliță) și o salată de legume
Cină: legume la grătar (dovlecel, ardei)
MIERCURI
Mic dejun: iaurt natural cu 4 linguri de fulgi de ovăz, cafea simplă sau ceai neîndulcit
Prânz: friptură de curcan (de mărimea unei palme) și sote de broccoli
Seară: supă de roșii, 1 felie de pâine
JOI
Mic dejun: brânză cu smântână (2%) – 100g, ardei gras, cafea simplă sau ceai neîndulcit
Prânz: pește la cuptor sau la abur (de mărimea unei palme), legume
Cină: salată grecească (salată verde, roșii, ceapă, 5 măsline), brânză feta
Citeste si: CITEȘTE: Cine este CARMEN BRUMĂ. Biografie: data nașterii, copilărie, vârstă, căsătorie, copil
VINERI
Mic-dejun: omletă din 2 ouă fără ulei, 2 felii de pâine prăjită, cafea simplă sau ceai neîndulcit
Prânz: 1 cartof copt în coajă, salată de varză albă
Cină: piept de pui la grătar, la cuptor sau la abur (de mărimea unei palme) și salată de legume proaspete
SÂMBĂTĂ
Mic-dejun: 2 felii de pâine cu hummus, cafea simplă sau ceai
Prânz: mușchi de vită la grătar (100g), salată de varză albă
Cină: 2 morcovi cruzi cu suc de lămâie și ulei de măsline
DUMINICĂ: Puteți să mâncați orice!
3 greșeli din cauza cărora nu slăbești
„Supraestimezi antrenamentul si efectele lui. Daca ai senzatia ca poti sa mananci orice si oricat pentru ca te duci de 2-3 ori pe saptamana la sala, te inseli. Daca vrei sa slabesti NU ESTE SUFICIENT sa mananci sanatos si sa mergi la sala. Trebuie sa mai ai si un DEFICIT CALORIC, adica sa consumi mai multe calorii decat introduci prin mancare. Din experienta mea, antrenamentele de intensitate moderata maresc pofta de mancare iar antrenamentele foarte intense o scad.
„Mancatul sanatos” nu garanteaza slabirea ba poate foarte usor sa ingrase. Migdalele, somonul, nucile, branza, cartofii la cuptor, hummus etc. sunt toate foarte sanatoase dar si foarte calorice. Daca le mananci “la liber” fara control pentru ca sunt ” safe”, s-ar putea sa ai o surpriza neplacuta atunci cand te vei masura/cantari.
„Eu am eliminat zaharul si l-am inlocuit cu mierea“. Alta greseala pe care o aud des de la oamenii care vor sa slabeasca. De ce? O lingurita de miere are 8-10 g si 25-30 cal. O lingurita de zahar are 5 g si 15-20 cal. Deci mierea e mai densa si la volume egale contine mai multe calorii. Se absoarbe rapid in sange, creste brusc glicemia, e formata tot din molecule de glucoza si fructoza si o consumam cu generozitate fara mustrari de constiinta”, scrie Carmen Brumă pe site-ul său.