A slabit aproape 60 de kilograme facand un singur lucru! Povestea sa este o adevarata lectie

A slabit aproape 60 de kilograme facand un singur lucru! Povestea sa este o adevarata lectie
A slabit aproape 60 de kilograme facand un singur lucru! Povestea sa este o adevarata lectie

O femeie in varsta de 23 de ani a reusit o performanta greu de imaginat. Aceasta a slabit 57 de kilograme dupa ce a inceput sa faca un sinigur lucru.

Aceasta a dezvaluit ca nu i-a pasat prea mult ca se ingrasa, asa ca a inceput sa manance excesiv si sa bea numai bauturi carbogazoase, iar acest lucru a inceput sa se vada din prima luna.

 

Astfel, Natalie a ajuns la greutatea de 135 de kilograme si a adus pe lume un copil bolnav de autism, care necesita intreaga sa atentie.

 

Greutatea de 135 de kilograme a inceput sa ii faca probleme si in curand a inceput sa nu se mai uite iin oglinda, caci ii era rusine cu modul in care arata.

 

“M-am simtit rusinata. Nu ma mai uitam in oglinda, imi facea rau acest lucru”, a dezvaluit Natalie intr-un interviu.

 

Citeste continuarea pe teotrandafir.com.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cel mai simplu regim de slabit: dieta cu doua mese pe zi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies