„A spus că își dorește să rămână singură.” Cristina și Radu s-au despărțit imediat după Marea Finală „Casa Iubirii”. Ce alegere a făcut tânăra?

„A spus că își dorește să rămână singură.” Cristina și Radu s-au despărțit imediat după Marea Finală „Casa Iubirii”. Ce alegere a făcut tânăra?
„A spus că își dorește să rămână singură.” Cristina și Radu s-au despărțit imediat după Marea Finală „Casa Iubirii”. Ce alegere a făcut tânăra?

Cristina și Radu, foști concurenți ai sezonului 2 „Casa Iubirii”, au pus punct relației imediat după încheierea emisiunii. Care sunt motivele?

Sezonul 2 din „Casa Iubirii” a ajuns la final pe data de 14 ianuarie, iar noi concurenți au intrat în casă pentru a-și găsi marea dragoste. Tensiunea la cote maxime nu a existat să apară și în această ediție, așa că la finalul emisiunii fiecare a decis ce este mai bine să facă cu viața lui.

Decizie neașteptată între Radu și Cristina. Cei doi au pus punct relației

Citește și: Audiențe uriașe pentru Marea Finală "Casa Iubirii" Peste 1.7 milioane de fani, cu ochii pe Kanal D pentru a afla deznodământul celui de-al doilea sezon al reality show-ului

Cristina Casa Iubirii
Cristina Casa Iubirii[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Noii concurenți de la “Casa iubirii”, la primele interacțiuni sub lumina reflectoarelor. Află cine sunt cele 7 fete și cei 7 băieți care își caută dragostea în noul sezon “Casa iubirii”, la Kanal D

O decizie neașteptată l-a luat prin surprindere pe Radu, unul dintre fericiții câștigători ai Marelui Premiu. Deși el și Cristina își spuneau că au decis să mai acorde o șansă, imediat după încheierea competiției se pare că tânăra s-a răzgândit. Cei doi foști concurenți au intrat în direct pe platforma de Tik-Tok, acolo unde și-au spus decizia luată, iar chiar dacă acum se bucură de marele premiu, scopul inițial pentru care venise la emisiune s-a năruit pentru Radu.

„Vreau să vă spun că, în perioada asta după Marea Finală, eu am căutat-o pe Cristina și Cristina a spus că își dorește să rămână singură, să se ocupe de facultate. Nu mi-a scris, nu m-a băgat în seamă. Eu i-am scris, ea nu mi-a scris deloc. Nu m-a căutat deloc. A spus că vrea să se axeze pe facultate și să își vadă de studii, că nu vrea relație.
Și i-am respectat decizia, pentru că dragoste cu sila nu poți să faci. Nu a vrut deloc, nimic. Nu o condamnăm, e decizia ei, e viața ei. Fiecare face ce simte și cum simte. Eu doar am simțit nevoia față de voi să vă pot explica și să vă spun cum a stat situația.
”, a spus Radu pe Tik-Tok.

Decizia care l-a dezamăgit pe Radu cu privire la Cristina

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Radu a mai spus că tânăra nu și-a dorit deloc să fie cu adevărat în această relație și ar fi spus că își dorește să se axeze mai mult pe facultate.

A recunoscut că îl doare acest lucru și că s-ar fi gândit la un alt final între ei. Și-a imaginat că în afara casei totul va fi uimitor, însă nu a fost așa.  “Nu și-a dorit deloc. A spus că vrea să se axeze pe facultate, îi urăm mult succes în continuare și Doamne Ajută! Mă doare foarte tare chestia asta. Mă doare că s-a terminat așa. Eu vă spun cât se poate de sincer, mă gândeam la un alt final între mine și Cristina. Îi explicam și îi spuneam că îmi doresc foarte tare să mergem împreună
în concediu, să mergem într-o vacanță. Am întrebat-o și a spus că nu vrea să meargă cu mine. 
Să mergem în afară, să ne relaxăm, să ne simțim bine. Să fie totul uimitor și n-a vrut. Asta este”, a spus Radu, câștigătorul celui de-al doilea sezon al emisiunii „Casa Iubirii”, în live-ul de pe TikTok.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Mihaela și Radu, câștigătorii celui de-al doilea sezon “Casa iubirii”!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies