A sunat-o o prietena si i-a cerut disperata sfatul! Ce a facut Bianca Dragusanu cand a auzit ce voia domnisoara de la ea!

A sunat-o o prietena si i-a cerut disperata sfatul! Ce a facut Bianca Dragusanu cand a auzit ce voia domnisoara de la ea!
A sunat-o o prietena si i-a cerut disperata sfatul! Ce a facut Bianca Dragusanu cand a auzit ce voia domnisoara de la ea!

Bianca Dragusanu si-a sfatuit o buna prietena in probleme de amor.

 

"Mie in fiecare zi mi se intampla ceva! Astazi... Acum cateva minute am inchis telefonul cu o prietena de-a mea de la Londra. E derutata! E singura de ceva vreme si se gandeste sa se bage intr-o relatie cu un tanar care o curteaza de ceva timp. Doar ca nu are niciun fel de atractie fata de el. Nu ii displace, dar nici nu ii place.

Dar, pentru ca toate prietenele sunt in relatii, au copii, isi doreste si ea. Si m-a intrebat ce sa faca. I-am zis ca nu are sens sa faca acest compromis. Daca nu iti place tipul, nu te baga intr-o relatie. Eu cred ca ea are nevoie de afectiune. I-am zis sa mai astepte, ca sigur va aparea acel cineva care te va face sa simti. Mai bine ia-ti un caine.
Sa te iubeasca el. 

Daca incepi o relatie fara sa simti, doar pentru ca ti-e teama de singuratate, asta e o relatie toxica. Sunt toate sansele ca la prima ocazie sa sara in bratele cuiva care o face sa simta intr-adevar ceva", a povestit Bianca Dragusanu in emisiunea de la Kanal D, Te vreau langa mine, scrie WOWbiz.ro.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce a povestit Bianca Dragusanu in emisiune astazi a lasat pe toata lumea fara replica: "Mie mi-au dat lacrimile" VIDEO

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies