A trădat Adriana Bahmuțeanu în dragoste? Cum a reușit vedeta să fugă dintr-o relație în care nu se mai simțea bine? „În momentul în care stai cu un abuzator, e bine să îți pregătești ieșirea.”

A trădat Adriana Bahmuțeanu în dragoste? Cum a reușit vedeta să fugă dintr-o relație în care nu se mai simțea bine? „În momentul în care stai cu un abuzator, e bine să îți pregătești ieșirea.”
A trădat Adriana Bahmuțeanu în dragoste? Cum a reușit vedeta să fugă dintr-o relație în care nu se mai simțea bine? „În momentul în care stai cu un abuzator, e bine să îți pregătești ieșirea.”

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre trădarea în dragoste și despre cum a reușit să fugă dintr-o relație unde nu se mai simțea bine.

Adriana Bahmuteanu a avut o viață amoroasă destul de tumultoasă, care nu a fost niciodată ținută departe de ochii publicului, astfel că nu a ezitat să povestească momente plăcute sau mai puțin plăcute din viața ei. Invitată în cadrul podcastului Fiță cu Adiță, difuzat pe canalul de YouTube theXclusive, Adriana Bahmuțeanu a fost întrebată dacă a trădat vreodată din dragoste, iar aceasta a răspuns că nu la propriu, ci la figurat, atunci când și-a pregătit cu câteva luni înainte plecarea. 

“De trădat în dragoste nu știu dacă am trădat la propriu, am trădat la figurat, în sensul că m-am gândit cu mult timp înainte  să o termin. Aia da, poate fi o trădare între ghilimele, pentru că nu am spus de la început, evident. Și atunci te gândești că mai bine spui. Și o iei de la capăt, și da, e o trădare. Dar și când am încercat să spun, mi-am luat-o pe coajă și am preferat să nu mai spun și doar să fac.”,
a spus Adriana Bahmuțeanu.

Cum a trădat Adriana Bahmuțeanu în dragoste

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, fericită că a găsit o persoană care îi suportă defectele! Ce activități casnice face George Restivan: „Nu îmi place să îmi fac patul. Vasele le spală el.”

Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, un copil rebel! Care erau năzbâtiile pe care le făcea vedeta în adolescență: „Am făcut multe trăznăi. Am plecat de acasă. M-au căutat ai mei cu poliția.”

Aceasta a dezvăluit că nu a avut cu cine să comunice și să îndrepte anumite lucruri din relație, iar cum nu se putea altfel, a planificat o fugă de acasă cu două luni înainte.

A fost învățată de avocați ce să facă, cum se fure actele și ce să ia, deoarece era o relație abuzivă și toxică, iar acel lucru i-a fost singura scăpare. A adăugat că în momentul în care stai cu un abuzator, e bine să-ți pregătești ieșirea.  “Nu se putea, nu am avut cu cine să comunic. Dacă aș fi avut cu cine să comunic, să îndrept niște lucruri, probabil nu aș fi ajuns acolo.
Dar din moment ce nu se putea altfel, da, am planificat o fugă de acasă cu o lună, două înainte. Am mers pe burtă, cum se spune. M-au învățat  avocații, eram foarte tânără, m-au învățat ce să fac, cum se fur actele, ce să iau. Eu cu cine să discut despre lucrurile astea? A fost o relație abuzivă, toxică și nu am avut cu cine să discuți despre asta. Da, într-un fel, nu neapărat că a fost o trădare, a fost fuga mea, a fost scăparea.
Altfel nu aveam cum. Nici nu exista, de fapt, altă soluție. În momentul în care stai cu un abuzator, e bine să îți pregătești ieșirea, ușa din spate.”
, a mai spus vedeta.

Citește și: Șoc în „Casa iubirii”! Antoni și Rebecca ajung la eliminare și se privesc în ochi pentru ultima dată! Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, pe 18 august, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: "Ultima misiune pentru Roberta". Ea este polițista de 21 de ani, ucisă de remorca unui TIR care a derapat într-o curbă- stirilekanald.ro

Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Adriana Bahmuțeanu, un copil rebel! Care erau năzbâtiile pe care le făcea vedeta în adolescență? „Am făcut multe trăznăi. Am plecat de acasă. M-au căutat ai mei cu poliția.”

Cine este tatăl Elizei, fiica Adrianei Iliescu. Cea mai bătrână mamă din lume...

Theo Rose, adevărul despre despărțire: „Încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare”

Momente de panică pentru Raluka! Artista a făcut pană cu mașina în timp ce se grăbea la tatăl ei la spital

Motivul pentru care Ana Morodan s-a mutat singura la 15 ani

Meteorologii ANM au emis un cod galben și unul portocaliu de caniculă: Gradul de disconfort termic va fi accentuat, iar temperaturile pot depăși 40 de grade Celsius la umbră

Chinurile Ioanei din Broșteni: Violată de tată, părăsită de mamă! "Mi-a zis că e sfâșiată"


Cookies