„A trecut un an de când am vorbit.” Fiica lui Ilie Năstase nu s-a mai putut abține. Ce a declarat Charlotte despre tatăl său

„A trecut un an de când am vorbit.” Fiica lui Ilie Năstase nu s-a mai putut abține. Ce a declarat Charlotte despre tatăl său
„A trecut un an de când am vorbit.” Fiica lui Ilie Năstase nu s-a mai putut abține. Ce a declarat Charlotte despre tatăl său

Charlotte Năstase, în vârstă de 33 de ani, care este fiica adoptivă a celebrului Ilie Năstase, în vârstă de 76 de ani, și a actriței Alexandra King, a făcut o dezvăluire neașteptată despre relația ei cu tatăl său. După o perioadă de aproximativ 15 ani în care nu s-au întâlnit deloc și au avut puține discuții, cei doi se află acum foarte aproape de a restabili legătura.

Cu aproximativ un an în urmă, Charlotte Năstase a avut câteva expresii mai puțin adecvate la adresa tatălui său, Ilie Năstase, provocând astfel furia Ioanei, actuala soție a fostului lider ATP.

Citește și: „Am vândut un apartament aici și mașina, ca să pot lua casa asta.” Ce greutăți a întâmpinat Brigitte, după achiziționarea unei case în Dubai

Ce a declarat Charlotte despre tatăl său

Cu toate acestea, recent, tânăra a dezvăluit că a avut o conversație cu tatăl ei și a făcut niște dezvăluiri surprinzătoare. Charlotte a menționat că Ilie Năstase are un caracter vulcanic, dar în ciuda acestui aspect, ea își dorește să reintre în legătură cu el.

„Tată morocănosul a răspuns în sfârșit la telefon și suntem pe cale să discutăm. Trebuie să-l sun la 3 dimineața, ora mea.

A trecut un an de când am vorbit. Sunt convinsă că ne vom înțelege. Este un om grozav la suflet. Are doar un temperament vulcanic. Și pentru oricine presupune sau speculează, nu există niciun motiv financiar la mijloc. Nu vreau banii lui. Nu-i voi mai cere bani niciodată. Ultima dată i-am cerut ajutor cu o chirie de 600 de dolari în Ajunul Crăciunului. Era decembrie 2020.”,  a scris aceasta pe Facebook.

Fiica lui Ilie Năstase nu s-a mai putut abține
Fiica lui Ilie Năstase nu s-a mai putut abține[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ilie Năstase și-a îndemnat fiica să își pună capăt vieții

Charlotte a dezvăluit informații tulburătoare în legătură cu o discuție pe care a avut-o cu tatăl său. În timpul acelei conversații, ea a adus la lumină detalii șocante și emoționante despre experiențele și sentimentele pe care le-a avut în legătură cu Ilie Năstase.

„Mi-a spus că ar trebui să mă sinucid. Tatăl meu mi-a spus că ar trebui să mă sinucid, cam 10 minute a repetat asta… Eram în stare de șoc. Nu înțeleg de ce sau nu îmi pot explica dorința mea de a continua să-l iert.”, a mai împărtășit Charlotte.

De asemenea, ea a relatat și prima amintire dificilă din copilărie în care a avut o interacțiune tensionată cu tatăl său, Ilie Năstase.

Pe pagina sa de Facebook, Charlotte a povestit cum, în timpul unui zbor, tatăl ei a pus paharul său de plastic cu vin roșu pe masă în fața scaunului ei, iar acesta s-a vărsat peste ea. La acea vreme, Charlotte era prea mică pentru a preveni incidentul și a rămas șocată când tatăl ei a dat vina pe ea, susținând că ar fi lovit masa și ar fi cauzat vărsarea vinului.

Cu toate acestea, ea a acceptat vina și a înțeles că tatăl ei trebuie să aibă întotdeauna o imagine impecabilă în ochii celorlalți.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

„Chiar și așa, este încă un om grozav. Și nu avem un război, îl iubesc pe tatăl meu. Indiferent de faptul că nu mi-a spus niciodată că mă iubește. Este ceea ce este și încerc să scot tot ce este mai bun din asta și sunt puternică.” a mai menționat aceasta.

Fiica lui Ilie Năstase nu s-a mai putut abține
Fiica lui Ilie Năstase nu s-a mai putut abține[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Amalia Năstase. “Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster!”



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cine este Emil Mitrache. “Ea simte că o iubesc, nu trebuie să-i arăt!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies