“A văzut unde parchez mașina și s-a dus și a făcut lucrul ăsta. Ca să înțelegeți când vă spun că în România, oamenii sunt cum sunt!” Ce s-a întâmplat cu mașina Cristinei Șișcanu

“A văzut unde parchez mașina și s-a dus și a făcut lucrul ăsta. Ca să înțelegeți când vă spun că în România, oamenii sunt cum sunt!” Ce s-a întâmplat cu mașina Cristinei Șișcanu
“A văzut unde parchez mașina și s-a dus și a făcut lucrul ăsta. Ca să înțelegeți când vă spun că în România, oamenii sunt cum sunt!” Ce s-a întâmplat cu mașina Cristinei Șișcanu

Ce pățit soția lui Mădălin Ionescu, astăzi de dimineață, când a mers la mașină? Șatena a explicat situația pe internet.

Cristina Șișcanu a povestit pe contul sau de socializare, într-un video, despre pățania pe care a întâmpinat-o încă de ieri. Vedeta a observat că îi scădea presiunea unei anvelope și a mers cu mașina la o benzinărie pentru a rezolva situația. A doua zi acest eveniment, s-a produs din nou, iar anvelopa își pierduse din presiune și a plecat la benzinărie. Angajatul respectiv a rezolvat situația și a atenționat-o că în anvelopă se află un obiect care poate fi cauza pentru problema pe care o are la roată.

Ce a găsit Cristina Șișcanu în anvelopa mașinii

Citește și: „M-am învârtit în aer, m-am dus cu fața de asfalt.” Cristina Șișcanu, victima unui accident teribil de motocicletă! Vedeta are probleme și în ziua de astăzi din cauza evenimentului din copilărie

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „A avut o copilărie grea și a crescut la casa de copii. M-a îndemnat să iau decizii mai toxice. A făcut foarte multe sacrificii pentru noi.” Mădălin Ionescu și-a deschis sufletul în mediul online

Jurnalista consideră că cineva rău intenționat a făcut acest lucru. De asemenea, a specificat că trebuie să facă o vizită la vulcanizare pentru a remedia situația.

“Știți că vă spuneam ieri, că îmi scăzuse presiunea în anvelope și m-am oprit la o benzinărie, unde un domn a rezolvat problema? Eh, astăzi, când să plec în anvelopa din partea stângă față, presiunea se dusese foarte jos. M-am dus iar la o benzinărie și am dat de un domn foarte priceput care mi-a pus presiune și mi-a zis că am un șurub în roată.

Ce credeți mi l-a și arătat! Am parcat și cred că este dedesubt, nu se vede, dar am poză. Deci, cineva rău intenționat mi-a făcut chestia asta. A văzut unde parchez mașina și s-a dus și a făcut lucrul ăsta. Ca să înțelegeți când vă spun că în România, oamenii sunt cum sunt. După ce termin înregistrările pentru emisiune, o să merg la vulcanizare ca să rezolv problema. Vă dați seama că nu este vreo mare chestie, se rezolvă, dar mă scârbesc astfel de lucruri.
Adică, ce a rezolvat, ce a câștigat persoana respectivă? Și de ce? Ce treabă am eu cu persoana respectivă? Nu am cu nimeni, nimic. Și dacă am cu cineva ceva, nu am pentru că greșesc. În fine.. Invidia și răutatea sunt foarte mari! Noi să fim sănătoși!”
a spus Cristina Șișcanu.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Soțul m-a surprins cu un moment romantic printre rafturile cu caserole!” Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, tandrețuri în public! Nu s-au mai putut abține și au dat frâu liber sentimentelor!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies