A vrut sa semene cu idolul sau, insa operatiile estetice au desfigurat-o

A vrut sa semene cu idolul sau, insa operatiile estetice au desfigurat-o
A vrut sa semene cu idolul sau, insa operatiile estetice au desfigurat-o

O tanara de origine iraniana a suferit 50 de operatii estetice pentru a semana cu idolul sau, actrita Angelina Jolie, considerata ca fiind cea mai frumoasa femeie din lume.

 

Sahar Tabar, tanara de 19 ani din Teheran, a declarat ca este cea mai mare fana a starului din celebrul film „Tomb Raider” si „ar face orice este necesar pentru a semana cu megastarul american", potrivit stirilekanald.ro.

Infatisarea sa s-a schimbat dramatic si din cauza unei diete severe pe care femeia a tinut-o tocmai pentru a-si pastra silueta zvelta, asemenea Angelinei Jolie, insa rezultatele obtinute nu sunt cele mai flatante, Sahar Tabar reusind sa se desfigureze.

In ciuda comentariilor negative primite pe contul sau de Instagram, unde posteaza foarte des fotografii cu noul sau look, Sahar Tabar nu s-a lasat descurajata de feedback-ul primit din partea internautilor.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscop Urania pentru 2-8 decembrie 2017. Luna plina in Gemeni aduce probleme pentru cateva zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies