„Abia mai stau în picioare.” Elena Merișoreanu, de urgență la spital. Cu ce probleme de sănătate a venit din Londra

„Abia mai stau în picioare.” Elena Merișoreanu, de urgență la spital. Cu ce probleme de sănătate a venit din Londra
„Abia mai stau în picioare.” Elena Merișoreanu, de urgență la spital. Cu ce probleme de sănătate a venit din Londra

Interpreta de muzică populară a venit în România, după ce a cântat ore bune pentru cetățenii români din Londra, de Ziua Națională. Elena Merișoreanu a vorbit despre impresiile cu care a revenit acasă. Artista a recunoscut faptul că mai bine câștigă în țară, decât peste hotare.

Elena Merișoreanu, în vârstă de 73 de ani, este o persoană foarte selectivă, atunci când vine vorba de alegerea concertelor la care merge să cânte.

Citește și: „Am avut o discuție.” Banii de pensii se vor da mai devreme. Ministrul Muncii și al Solidarității Sociale din România, Marius Budăi, a făcut anunțul

Elena Merișoreanu, concert în Anglia, de Ziua Națională a României

Aceasta s-a întors recent din Londra, după ce a cântat pentru cetățenii din România stabiliți acolo, cu ocazia Zilei Naționale. Artista a dezvăluit faptul că nu ar mai vrea să plece să cânte peste graniță, deși evenimentul la care a participat a fost extrem de frumos și bine organizat, care a reușit să o încânte și să o impresioneze.

„Românii, dragii de ei, ne-au oferit o sărbătoare atât de frumoasă, foarte aproape de Londra, încât stau și mă gândesc de ce nu putem face și noi așa.

Ce mâncăruri au făcut, nimic altceva, totul românesc. A fost foarte frig, au pus masa înăuntru, afară era un stand mare cu ciolan, fasole, sarmale, cu țuică fiartă, brânză cu burduf. Românii se îmbracă acolo în porturi populare din zona în care vin. M-au impresionat extraordinar de mult. Au fost și de la ambasadă. Când m-am dus, în avion, numai români. Azi-dimineață, când m-am întors, la fel. E trist însă când îi vezi pe toți copiii de la mic la mare îmbrăcați în straie populare, dar ei nu prea mai știu românește.
I-am întrebat, părinții nu au timp să se ocupe de ei. Dar au satisfacții materiale. La hotel, de exemplu, tot numai românce. Ei banii aceștia în țară nu-i câștigă. Românii de afară sunt uniți, dar nu la fel cum sunt alte popoare”
, a declarat cântăreața.

Elena Merișoreanu, de urgență la spital. Cu ce probleme de sănătate a venit din Londra
Elena Merișoreanu, de urgență la spital. Cu ce probleme de sănătate a venit din Londra[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: “Ea nu e moartă, prin tot ce a lăsat ea trăiește.” Elena Merișoreanu a cântat la parastasul Ionelei Prodan

Elena Merișoreanu preferă concertele susținute pe plaiurile natale

Cu toate astea, Elena Merișoreanu a declarat că preferă, mai degrabă, concertele susținute pe plaiurile natale, dar consideră că oamenii de peste hotare merită toată stima pentru că organizează sărbători pentru românii de acolo.

„Nu m-aș mai duce însă să cânt în afara țării. kilometri întregi am făcut doar pe aeroport. Atât de mari sunt. Una peste alta, vreau să spun că mai bine câștig în țară dacă e să merg la vreun eveniment. Cei care au organizat, Asociația Artiștilor din Marea Britanie, îi știm demult. Dar, în comparație cu cât se plătește la noi, e mai puțin. Am cântat acolo mai mult de două-trei ore.

De ziua României, a început la ora 14.00, apoi a urmat un alt spectacol până la 2 noaptea. Oamenii de acolo merită însă toată stima că fac aceste sărbători pentru românii de acolo”, a declarat artista în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Elena Merișoreanu a fost șocată în momentul în care a constatat cât de exagerate au ajuns să fie prețurile pe aeroportul din Londra.

Nepoata cântăreței, care a însoțit-o, a fost nevoită să cheltuie aproape 100 de lei, doar pe o simplă apă plată.

„Am fost cu nepoata mea, de 26 de ani. Ea s-a ocupat de tot, e născută în America, vorbește perfect engleza. Pe aeroport, un parfum e în jur de 250 de lire sterline. Nu se poate așa ceva. Să nu mai zic cât e o cafea și un sendvis. Nimeni nu-ți dă nimic fără card, nu mai primesc cash. Nepoata și-a luat o apă pe care a dat aproape o sută de lei. E foarte scump totul. Când m-am dus, am avut cală pentru bagaje. La întoarcere, nu. Mi-au oprit parfumul, fixativul. Mi-a părut rău. Nu am putut cumpăra nimic, toate magazinele sunt închise în weekend, acolo”, a mai susținut artista.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mai mult decât atât, cântăreața a dezvăluit că, după concertul de lângă Londra, resimte dureri foarte mari la picior, motiv pentru care în cursul zilei de mâine se simte nevoită să se prezente la medicul său ortoped, de la Spitalul Foișor.

„Abia mai stau în picioare. Sunt rău cu piciorul, nu mai pot aștepta, trebuie să mă operez. Mâine o să vorbesc cu domnul profesor”, a mai confesat artista.

Elena Merișoreanu, de urgență la spital. Cu ce probleme de sănătate a venit din Londra
Elena Merișoreanu, de urgență la spital. Cu ce probleme de sănătate a venit din Londra[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Elena Merișoreanu, despre infidelitatea soțului ei: „Dacă vă înșală o dată ...”



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

“Acum a uitat de copii, dar cred că-și va reaminti.” Anamaria Prodan vorbește la parastasul mamei sale, despre Laurențiu Reghecampf

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies