Abordarea profesională a machiajului pentru o strălucire superbă și un look senzațional de vară

Abordarea profesională a machiajului pentru o strălucire superbă și un look senzațional de vară
Abordarea profesională a machiajului pentru o strălucire superbă și un look senzațional de vară

Vrei să ai un ten radiant în anotimpul de vară? Atunci ține cont de recomandările specialiștilor de make-up, în ceea ce privește îngrijirea corectă a pielii și folosirea celor mai bune produse pentru un machiaj profesional.

Alege un program de îngrijirea tenului adaptat nevoilor tale! Asta înseamnă să folosești produse cosmetice de brand, pe care să le selectezi în funcție de elementele existente la nivelul tenului, cum ar fi: semne de îmbătrânire, riduri, linii fine pe frunte, pete pigmentare, pori dilatați, modul cum arată elasticitatea și fermitatea tenului.

Sfaturi simple de machiaj pentru a avea un look senzațional!

Pielea radiantă se obține cu un produs de brand necesar în rutina de machiaj – un corector pentru față, care are o textură blândă lichidă, o acoperire mare și o rezistență de lungă durată. Acest produs este ideal pentru machiajul lejer, care este în trend în 2023. Prin folosirea lui se maschează orice imperfecțiune a pielii și se obțin multe avantaje:

· Este acoperită cuperoza și tenul va fi mai frumos

· Sunt atenuate petele pigmentare și cearcănele

· Se oferă feței un aspect tineresc, pentru că zona perioculară va fi mai luminoasă

· Intensifică frumusețea pielii, uniformizează tenul și relieful lui.

Corectorul are un efect foarte bun pentru ten, deci este un produs ideal.

Un alt produs, indicat în scopul de a obține un ten perfect, este pudra pentru față, cu efect matifiant, care maschează în mod eficient imperfecțiunile pielii. De asemenea, se pot folosi și produse de make-up, care ajută în obținerea unui look cât mai atractiv și anume:

· Pudră transparentă compactă

· Iluminator, blush, fixator make-up

· Paletă de farduri pentru pleoape

· Pudră bronzantă, bronzer și farduri de ochi

· Gel pentru sprâncene groase și naturale, cu textură transparentă

· Rimel mascara pentru un maxim de volum rezistent la apă

· Paletă de farduri pentru obraji și conturul feței

· Balsam sau luciu de buze în nuanțe de roz, în trend

· Bronzer cu pudră și multe altele.

Pentru a avea un machiaj grozav și un look senzațional vara aceasta, primul pas este să ai o piele cât mai îngrijită. Prin urmare, tenul tău poate fi mai frumos, dacă vei oferi o îngrijire mai atentă pielii, în sezonul cald. Multe femei sunt interesate să facă peeling-uri de vară. Acestea se realizează o dată pe săptămână și doar superficial, nu profund. Pentru a îndepărta machiajul, impuritățile și a exfolia ușor pielea poți folosi de exemplu un epilator facial.

În ultimii ani se folosesc tot mai mult serurile concentrate pentru față, care sunt concepute pentru femeile moderne, pentru a le îmbunătăți textura și strălucirea pielii. Acestea pot avea ingrediente speciale, precum: extract de ceai verde, acid hialuronic, compuși organici din trestie de zahăr și altele.

Când se aleg produsele de îngrijire a tenului, trebuie acordată o mare atenție la ingrediente. Acestea ar trebui să conțină substanțe care hidratează pielea, o fac mai frumoasă și mai netedă. Experții consideră că rutina de îngrijire a pielii nu trebuie neglijată niciodată și în plus ea trebuie transformată într-un ritual de iubire. Un astfel de moment este important deoarece face pielea să arate mai bine, să fie mai sănătoasă și asta contribuie în final la obținerea unui look senzațional.

Pentru curățarea zilnică a pielii sunt recomandate o serie de produse de brand, ca de exemplu:

· Loțiuni tonice cu extracte de plante care împrospătează perfect pielea fără a provoca niciun disconfort, nicio senzație de strângere sau uscăciune

· Produse tonice care elimină machiajul și murdăria și pot restabili echilibrul hidric, menținând totodată hidratarea naturală a țesutului cutanat

· Ser facial cu efect iluminator cu vitamina C

· Loțiune calmantă și hidratantă

· Tonic reglator al sebumului care minimizează porii cu AHA

· Creme regeneratoare pentru fermitatea tenului, care hrănesc și netezesc pielea, care încetinesc procesul de îmbătrânire prematură și elimină ridurile

· Produse pentru piele cu acizi AHA – alfa hidroxilați în concentrație mică – care realizează un peeling eficient, înlăturând impuritățile de pe piele.

Astfel de produse de brand se pot achiziționa rapid din magazinele online (ex. Notino.ro) care au acum multe oferte și promoții de sezon. În sezonul cald apar mereu produse noi de machiaj și sfaturi de folosirea lor, pentru ca machiajul să devină o nouă artă.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies