Acasă la Andreea Marin! Imagini și declarații în exclusivitate: Ce mare și frumoasă e fetița ei, Violeta!

Acasă la Andreea Marin! Imagini și declarații în exclusivitate: Ce mare și frumoasă e fetița ei, Violeta!
Acasă la Andreea Marin! Imagini și declarații în exclusivitate: Ce mare și frumoasă e fetița ei, Violeta!

Andreea Marin a primit acasă, în grădina superbă de acasă, o echipă de filmare de la Teo Show. Andreea Marin a vorbit despre colțul de Rai de acasă, dar și despre fiica ei, Violeta, acum o adevărată domnișoară.

Andreea Marin s-a ocupat personal de grădina din curtea casei sale.

Vedeta de televiziune a primit acasă o echipă de filmare și a făcut un scurt tur al colțișorului de Rai pe care l-a făcut împreună cu fiica ei, Violeta. "Tot ce vedeți aici e construit în ani, nimic nu crește peste noapte", a declarat Andreea Marin la Kanal D.

Recent, Andreea Marin și fiica ei cu Ștefan Bănică Jr, Violeta, au fost protagonistele unei ședințe foto superbe pentru revista Viva! Fosta Zână a Surprizelor și fiica ei, acum o adevărată domnișoară, au o relație foarte apropiată. Andreea Marin a povestit la Teo Show că Violeta e o talentată actriță, precum tatăl ei, celebrul și îndrăgitul Ștefan Bănică Junior, scrie foarte bine, atât în limba română cât și în limba engleză, și este premiantă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

"Sunt o mamă permisivă.(...) Sunt mândră de Violeta, a avut rezultate excepționale la școală. Acum e o adevărată domnișoară, mă aștept oricând la surprize", a spus Andreea Marin în cadrul interviului acordat în exclusivitate pentru Teo Show.

Andreea Marin a mai vorbit în emisiunea lui Teo Trandafir și despre proiectele în care este implicată, dar și despre vacanțele sale. 

Andreea Marin, totul despre chinul prin care a trecut: „Lacrimile nu se opreau...”

Andreea Marin a vorbit despre problemele sale de sănătate.

Andreea Marin a trecut prin mari probleme de sănătate în urmă cu ceva vreme.

În afară de operația pe care a suferit-o în urmă cu ceva luni, vedeta s-a confruntat și cu o altă problemă, care o făcea să lăcrimeze extrem de puternic.

După mai multe căutări, Andreea Marin a descoperit soluția pentru problema sa, pe care a decis să o împărțit-o cu prietenii săi virtuali.

„Cu ceva timp in urma, va povesteam ca m-am lovit de o problema de sanatate care poate sa para mai putin importanta, dar daca te afecteaza zi de zi, devine un chin: chiar daca aveam o zi buna, incepeam sa lacrimez, aparent fara

motiv, in cele mai nepotrivite momente.

Si lacrimile nu se opreau! Am fost nevoita sa caut o solutie medicala si astfel am aflat de la doamna doctor ca exista lacrimi artificiale cu acid hialuronic, ca multa lume are probleme similare din cauze diferite, si am fost bucuroasa sa va dau de veste ca, pentru mine, solutia a functionat minunat. Insa doamna doctor mi-a promis ca ma anunta atunci cand imi va fi de folos o noua varianta a acestor picaturi, pentru ca in sezonul cald, de vara, nevoia ochiului de hidratare este mai puternica”, a scris Andreea pe

pagina sa de socializare.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Lili Sandu, primele declarații despre nunta cu Silviu: „Mi-aș dori să fie undeva pe plajă”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies